kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

Need visszatéríttetésre fájl FAT16?

Reply

Téma eszközök
Old Június 4 2008, 02:03
Új tag Csoport

Default Need visszatéríttetésre fájl FAT16?

Hello emberek, van egy rendszer, amely a FAT16 fájlrendszert rajta. Van, hogy a fájl rendszert, hogy valamilyen okból így nem kell frissíteni, hogy ...., De a közelmúltban volt fájlokat törölni kell, és most azt kell kérni őket vissza. Ezek fontos, mert hivatalos használatát, és tartsa nagy jelentőséggel bír. Tudom, hogy az a szoftver, a hasznosítás, de mivel van egy FAT16 fájlrendszert Azt hiszem, hogy minden nem fog működni, hogy egyetértünk.

Hadd tudja a megoldást erre a problémára.
Old Június 4 2008, 02:51
Donor Group

Default Need visszatéríttetésre fájl FAT16?

Idézet:
Originally Posted by sorn View Post
Hello emberek, van egy rendszer, amely a FAT16 fájlrendszert rajta. Van, hogy a fájl rendszert, hogy valamilyen okból így nem kell frissíteni, hogy ...., De a közelmúltban volt fájlokat törölni kell, és most azt kell kérni őket vissza. Ezek fontos, mert hivatalos használatát, és tartsa nagy jelentőséggel bír. Tudom, hogy az a szoftver, a hasznosítás, de mivel van egy FAT16 fájlrendszert Azt hiszem, hogy minden nem fog működni, hogy egyetértünk.

Hadd tudja a megoldást erre a problémára.
A kép továbbra is létezik, csak a könyvtár bejegyzés lesz az első karakter átírni. Ne add or remove fájlokat, amíg nem fut a helyreállítási programot.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.