פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > כללי תוכנות צ 'אט

Register

צריך לשחזר קבצים ב FAT16?

Reply

שרשרת כלים
Old 4 יוני 2008, 02:03
קבוצת חברות חדשות

Default צריך לשחזר קבצים ב FAT16?

היי אנשים, יש לי מערכת בעלת מערכת קבצים FAT16 על זה. יש לי את מערכת הקבצים על זה משום כך אני לא צריך לשדרג את זה ב .... אבל לאחרונה היו לי כמה קבצים שנמחקו ועכשיו אני צריך לקבל אותם בחזרה. הם חשובים שלי רשמי להשתמש ולהחזיק חשיבות רבה. אני יודע שיש תוכנות לשחזור אבל מאז יש לי מערכת קבצים FAT16 אני מניח שכל לא לעבוד על זה.

אנא תן לי לדעת את פתרון הבעיה.
Old 4 יוני 2008, 02:51
קבוצת תורמים

Default צריך לשחזר קבצים ב FAT16?

ציטוט:
פורסם במקור על ידי sorn View Post
היי אנשים, יש לי מערכת בעלת מערכת קבצים FAT16 על זה. יש לי את מערכת הקבצים על זה משום כך אני לא צריך לשדרג את זה ב .... אבל לאחרונה היו לי כמה קבצים שנמחקו ועכשיו אני צריך לקבל אותם בחזרה. הם חשובים שלי רשמי להשתמש ולהחזיק חשיבות רבה. אני יודע שיש תוכנות לשחזור אבל מאז יש לי מערכת קבצים FAT16 אני מניח שכל לא לעבוד על זה.

אנא תן לי לדעת את פתרון הבעיה.
הקבצים עדיין שם, רק ערך הספרייה תהיה הראשון שלה התווים מוחלפים. אין להוסיף או להסיר קבצים עד שיהיו לך להריץ תוכנית ההבראה.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התקנת את Windows מחדש, ניתן לעבור לשחזר קבצים מוגנים + פרטית? Samantha0101 כללי תוכנות צ 'אט 3 30 אוקטובר 2008 10:26
איך לשחזר קבצים מ-Windows באמצעות Linux לחיות CD Cew27 מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי 7 4th אפריל 2008 03:38
נעשה ניסיון לאתחל חיצוני (USB) ל HDD FAT16, עכשיו הוא לא זיהה supergeek123 כוננים & נשלפת 3 31 דצמבר 2007 16:21
כיצד לשחזר Vista לשחזור קבצים? deepalone מערכות ההפעלה Windows 2 24 דצמבר 2007 14:03
מישהו יכול להדריך אותי כיצד אוכל לשחזר חלק שלי קבצים שנמחקו. jackson12 מערכות ההפעלה Windows 2 -17 במאי 2007 02:21
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.