![]() |
|
| |||
| |||
| היי אנשים, יש לי מערכת בעלת מערכת קבצים FAT16 על זה. יש לי את מערכת הקבצים על זה משום כך אני לא צריך לשדרג את זה ב .... אבל לאחרונה היו לי כמה קבצים שנמחקו ועכשיו אני צריך לקבל אותם בחזרה. הם חשובים שלי רשמי להשתמש ולהחזיק חשיבות רבה. אני יודע שיש תוכנות לשחזור אבל מאז יש לי מערכת קבצים FAT16 אני מניח שכל לא לעבוד על זה. אנא תן לי לדעת את פתרון הבעיה. |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| התקנת את Windows מחדש, ניתן לעבור לשחזר קבצים מוגנים + פרטית? | Samantha0101 | כללי תוכנות צ 'אט | 3 | 30 אוקטובר 2008 10:26 |
| איך לשחזר קבצים מ-Windows באמצעות Linux לחיות CD | Cew27 | מערכת ההפעלה Linux & אלטרנטיבי | 7 | 4th אפריל 2008 03:38 |
| נעשה ניסיון לאתחל חיצוני (USB) ל HDD FAT16, עכשיו הוא לא זיהה | supergeek123 | כוננים & נשלפת | 3 | 31 דצמבר 2007 16:21 |
| כיצד לשחזר Vista לשחזור קבצים? | deepalone | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 24 דצמבר 2007 14:03 |
| מישהו יכול להדריך אותי כיצד אוכל לשחזר חלק שלי קבצים שנמחקו. | jackson12 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | -17 במאי 2007 02:21 |
| שרשרת כלים | |
| |