mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

Būtina atkurti failus į FAT16?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 4, 2008, 02:03
Naujas Narys

Default Būtina atkurti failus į FAT16?

Hi people, aš turiu sistemą, kuri FAT16 failų sistemą į jį. Aš, kad failų sistema, kad dėl kokios nors priežasties, kad man nereikia atnaujinti apie tai .... Bet neseniai turėjau kai kuriuos failus ištrinti, o dabar man reikia gauti juos atgal. Jie yra svarbūs dėl savo oficialiam naudojimui ir turėti didelę reikšmę. Žinau, kad yra programinės įrangos naudojimo, bet kadangi aš FAT16 failų sistemą Manau, kad visi neveikia šiuo klausimu.

Please let me know šios problemos sprendimą.
Old Birželis 4, 2008, 02:51
Donorų grupės

Default Būtina atkurti failus į FAT16?

Citata:
Originally Posted by sorn View Post
Hi people, aš turiu sistemą, kuri FAT16 failų sistemą į jį. Aš, kad failų sistema, kad dėl kokios nors priežasties, kad man nereikia atnaujinti apie tai .... Bet neseniai turėjau kai kuriuos failus ištrinti, o dabar man reikia gauti juos atgal. Jie yra svarbūs dėl savo oficialiam naudojimui ir turėti didelę reikšmę. Žinau, kad yra programinės įrangos naudojimo, bet kadangi aš FAT16 failų sistemą Manau, kad visi neveikia šiuo klausimu.

Please let me know šios problemos sprendimą.
Failai bus vis dar ten, tik kataloge turės savo pirmąjį požymį perrašyti. Negalima pridėti arba pašalinti rinkmenas, kol jūs turite paleisti atkūrimo programa.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Re įdiegtos "Windows", galima atgauti pass saugomos + privatus failus? Samantha0101 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 30 spalis 2008 10:26
Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD Cew27 Linux & Alternative OS 7 4 balandis 2008 03:38
Bandė formatas išorinio (USB) HDD su FAT16, dabar neaptinkamas supergeek123 Drives & Removable Media 3 31 gruodis 2007 16:21
Kaip susigrąžinti Vista išieškojimo bylų? deepalone Windows "operacinės sistemos 2 24 gruodis 2007 14:03
Ar kas nors veda mane kaip aš galiu susigrąžinti kai mano ištrintus failus. jackson12 Windows "operacinės sistemos 2 Gegužė 17, 2007 02:21
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.