![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi people, aš turiu sistemą, kuri FAT16 failų sistemą į jį. Aš, kad failų sistema, kad dėl kokios nors priežasties, kad man nereikia atnaujinti apie tai .... Bet neseniai turėjau kai kuriuos failus ištrinti, o dabar man reikia gauti juos atgal. Jie yra svarbūs dėl savo oficialiam naudojimui ir turėti didelę reikšmę. Žinau, kad yra programinės įrangos naudojimo, bet kadangi aš FAT16 failų sistemą Manau, kad visi neveikia šiuo klausimu. Please let me know šios problemos sprendimą. |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Re įdiegtos "Windows", galima atgauti pass saugomos + privatus failus? | Samantha0101 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 10:26 |
| Kaip atkurti failus iš Windows naudojant Linux Live CD | Cew27 | Linux & Alternative OS | 7 | 4 balandis 2008 03:38 |
| Bandė formatas išorinio (USB) HDD su FAT16, dabar neaptinkamas | supergeek123 | Drives & Removable Media | 3 | 31 gruodis 2007 16:21 |
| Kaip susigrąžinti Vista išieškojimo bylų? | deepalone | Windows "operacinės sistemos | 2 | 24 gruodis 2007 14:03 |
| Ar kas nors veda mane kaip aš galiu susigrąžinti kai mano ištrintus failus. | jackson12 | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 17, 2007 02:21 |
| Temos įrankiai | |
| |