![]() |
|
| |||
| |||
| Hi cilvēki, man ir sistēma, kas ir FAT16 failu sistēmu uz tā. Man ir, ka failu sistēma, kas kāda iemesla dēļ, lai man nav nepieciešams, lai uzlabotu minētajā ...., Bet nesen man bija daži faili svītrots, un tagad man ir nepieciešams, lai saņemtu atpakaļ. Tie ir svarīgi, lai mans dienesta lietošanai un turiet liela nozīme. Es zinu, ka tur ir programmatūra atgūšanas, bet kopš man ir FAT16 failu sistēmu es domāju, ka visas nestrādās par to. Please let me know risinājums šai problēmai. |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Similar Threads | ||||
| Pavediens | Thread Starter | Forums | Replies | Last Post |
| Re instalēta Windows, iespējams atgūt pass aizsargātas + privātu failus? | Samantha0101 | General Software Čats | 3 | 30 oktobris 2008 10:26 |
| Kā atgūt failus no Windows, izmantojot Linux Live CD | Cew27 | Linux un alternatīvie OS | 7 | 4 aprīlis 2008 03:38 |
| Mēģināju formatēt ārējo (USB) HDD uz FAT16, tagad tas nav atklājis | supergeek123 | Drives & Removable Media | 3 | 31 decembris 2007 16:21 |
| Kā atgūt vista atgūšanas failus? | deepalone | Windows Operating Systems | 2 | 24 decembris 2007 14:03 |
| Can anybody guide man, kā es varu atgūt daļu no maniem izdzēstos failus. | jackson12 | Windows Operating Systems | 2 | 17 maijs 2007 02:21 |
| Thread Tools | |
| |