menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Reply

Thread Tools
Old 4. júna 2008, 02:03
Nový člen skupiny

Ahoj lidi, mám systém, ktorý má FAT16 súborový systém, na to. Som, že súborový systém, na ktorý sa z nejakého dôvodu tak nemám potrebu upgradu na to ...., Ale nedávno som mal niektoré súbory zrušený a teraz potrebujú dostať sa späť. Sú to dôležité pre moju oficiálnu použitie a drží veľký význam. Viem, že existuje softvér pre obnovu, ale pretože mám FAT16 súborový systém, myslím, že všetky nebudú pracovať na tom.

Prosím, dajte mi vedieť, že riešenie tohto problému.
Old 4. júna 2008, 02:51
Darcu Skupina

Citácia:
Pôvodne Poslal Sorne View Post
Ahoj lidi, mám systém, ktorý má FAT16 súborový systém, na to. Som, že súborový systém, na ktorý sa z nejakého dôvodu tak nemám potrebu upgradu na to ...., Ale nedávno som mal niektoré súbory zrušený a teraz potrebujú dostať sa späť. Sú to dôležité pre moju oficiálnu použitie a drží veľký význam. Viem, že existuje softvér pre obnovu, ale pretože mám FAT16 súborový systém, myslím, že všetky nebudú pracovať na tom.

Prosím, dajte mi vedieť, že riešenie tohto problému.
Súbory budú stále existuje, len adresár vstupe bude mať svoje prvé znak prepísaný. Nepridávajte alebo odstránenie súborov, kým nebudete mať spustiť program obnovy.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.