мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уопштено Софтуаре Цхат

Register

Потреба за опоравак фајлове на ФАТ16?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 4. јуни 2008, 02:03
Нови члан групе

Default Потреба за опоравак фајлове на ФАТ16?

Здраво људи, имам систем, који је ФАТ16 датотека систем на себи. Сам да је датотека систем на који из неког разлога тако да не треба да надоградњу на то .... Али у задње време сам имао неке датотеке избрисане и сада ми је потребно да бисте добили њима леђа. Они су важни за моју службену употребу и држите велику важност. Знам да постоје програми за опоравак али пошто имам ФАТ16 филе сыстем мислим да сви неће радити на томе.

Молимо вас јавите ми решење за овај проблем.
Old 4. јуни 2008, 02:51
Донаторска Група

Default Потреба за опоравак фајлове на ФАТ16?

Куоте:
Оригиналлы Постед бы сорн View Post
Здраво људи, имам систем, који је ФАТ16 датотека систем на себи. Сам да је датотека систем на који из неког разлога тако да не треба да надоградњу на то .... Али у задње време сам имао неке датотеке избрисане и сада ми је потребно да бисте добили њима леђа. Они су важни за моју службену употребу и држите велику важност. Знам да постоје програми за опоравак али пошто имам ФАТ16 филе сыстем мислим да сви неће радити на томе.

Молимо вас јавите ми решење за овај проблем.
Датотеке ће и даље бити тамо, само каталог унос ће имати свој први знак замењена. Немојте да додате или уклоните датотеке док не покренете програм опоравка.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Ре инсталиран Уиндоус, могуће да вратим пасс заштићена + приватне датотеке? Самантха0101 Уопштено Софтуаре Цхат 3 30 октобар 2008 10:26
Како да вратим фајлове из Уиндоуси помоћу Линукс ливе цд Цеу27 Линукс ОС и алтернативна 7 4 април 2008 03:38
Покушао формат спољна (УСБ) ХДД у ФАТ16, сада се није откривена супергеек123 Дривес & Измјењиви медији 3 31 децембар 2007 16:21
Како виста рецоверы опоравак датотеке? деепалоне Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 24 децембар 2007 14:03
Може ли ико водич мене како могу опоравити неке од мојих слика избрисана. јацксон12 Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 17 мај 2007 02:21
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц