![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba insanlar, bu üzerinde FAT16 dosya sistemine sahip bir sistem var. Ben bir nedenle bende üzerinde yükseltmesi gerekmez için bu dosya sistemi var .... Ama son zamanlarda ben ve şimdi onları geri almak için gereken bazı dosyalar silinmiş oldu. Benim resmi kullanım için önemli ve büyük önem tutun. Ben bu kurtarma yazılımı ancak bu yana bir FAT16 dosya sistemi Ben bu iş won't tahmin var. Lütfen bu sorunun çözümünün bildirin. |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Yeniden, korunan geçmek geri + özel dosyaları olası Windows'un yüklü? | Samantha0101 | Yazılım Genel Sohbet | 3 | 30. Ekim 2008 10:26 |
| Windows Linux kullanarak dosyaları kurtarmak cd canlı | Cew27 | Linux ve Alternatif işletim sistemi | 7 | 4. Nisan 2008 03:38 |
| Formatı harici (usb) FAT16 için HDD, Tried şimdi NOT algılanırsa | supergeek123 | Sürücüler ve Taşınabilir Medya | 3 | 31. Aralık 2007 16:21 |
| Nasıl Vista kurtarma dosyaları kurtarmak için? | deepalone | Windows İşletim Sistemleri | 2 | 24. Aralık 2007 14:03 |
| Herkes nasıl bazı silinen dosyaları kurtarmak için bana yol olabilir. | jackson12 | Windows İşletim Sistemleri | 2 | 17 May 2007 02:21 |
| Konu Araçları | |
| |