менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > General Software чат

Register

Необхідно відновити файли на FAT16?

Reply

Різьба Інструменти
Old 4 червня 2008, 02:03
Нові члени групи

Привіт народ, у мене є система, яка має файлової системи FAT16 на ньому. У мене є це файлова система, що чомусь мені не потрібно для оновлення на цьому .... Але останнім часом я мав деякі файли видалені, і тепер мені потрібно одержати їх назад. Вони важливі для мого офіційного використання і утримувати велике значення. Я знаю, що це програмне забезпечення для відновлення, але оскільки у мене є файлова система FAT16 Я думаю, що все не буде працювати над цим.

Будь ласка, дайте мені знати рішення цієї проблеми.
Old 4 червня 2008, 02:51
Донор групи

Цитата:
Спочатку Написав SORN View Post
Привіт народ, у мене є система, яка має файлової системи FAT16 на ньому. У мене є це файлова система, що чомусь мені не потрібно для оновлення на цьому .... Але останнім часом я мав деякі файли видалені, і тепер мені потрібно одержати їх назад. Вони важливі для мого офіційного використання і утримувати велике значення. Я знаю, що це програмне забезпечення для відновлення, але оскільки у мене є файлова система FAT16 Я думаю, що все не буде працювати над цим.

Будь ласка, дайте мені знати рішення цієї проблеми.
Файли будуть все ще там, тільки записи каталогу буде мати своє перше характер перезаписані. Не додавати або видаляти файли, поки ви не запустите програму відновлення.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.