menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Obecné Software Chat

Register

NetBIOS Připojení k počítači?

Reply

Thread Nástroje
Old 23. října 2008, 13:33
Člen Skupina

Hej Lidi ...

Byl jsem dnes čtení na téma hacknutí (ne, že jsem hacker samozřejmě). Našel jsem se mohou připojit k počítači pomocí 'sdílení souborů a tiskáren' pomocí NetBIOS. Sledoval jsem jednoduchý tutorial a rozhodla jsem chtěl vidět, když se může dostat do mé vlastní počítač, jen aby zjistili, zda moje jistota je dost dobrý.

Tak jsem šel na počítač a přátelé 'ping'ed sám pomocí IP adres. Mám Outpost Firewall pro rok 2009 a výsledek (žádné pakety přijaté)
Obrátil jsem se Outpost Firewall vypnout a obdržel všechny pakety odeslané ...
Po testu Ping mého PC a přijímání dat od něj jsem se rozhodl i se pokusí hack pomocí NetBIOS. To byl můj příkaz:

nbtstat-a <myipaddress>

To má přinést až NetBIOS vzdáleného stroje tabulky, ale vyvedl 'Host Nenalezeno'.
Moji přátelé počítač není připojen k dolu pomocí serveru nebo cokoli, infact svého nejsou připojeny k ní vůbec, pouze prostřednictvím internetu.
Má NetBIOS pracovat pouze na lokální počítačové sítě (tj. několik počítačů propojených navzájem přes server?)
Nebo si jen potřebujete připojení k internetu, nebo dělám některé povely špatně, i opravdu chcete testovat své bezpečnosti, může někdo pomoci?

Děkujeme všem, kdo může ... jako obvykle
Omlouváme se i cant pomůže někdo v poslední době, protože jsem byl opravdu hodně práce, ne že i dont show jsem se spíše mizerný odpovědi beztak lol ...
Old 28 října 2008, 10:34
Dárce Skupina

Je důležité, že váš firewall (router?) Bloky netbios přes internet, tj. přes TCP / IP. Také v WiFi hotspot, neměli byste mít žádné sdílené složky.

Přejít na rgc.com zkontrolovat, zda vaše nastavení je bezpečné. Spusťte Shields Nahoru program.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.