![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej Lidi ... Byl jsem dnes čtení na téma hacknutí (ne, že jsem hacker samozřejmě). Našel jsem se mohou připojit k počítači pomocí 'sdílení souborů a tiskáren' pomocí NetBIOS. Sledoval jsem jednoduchý tutorial a rozhodla jsem chtěl vidět, když se může dostat do mé vlastní počítač, jen aby zjistili, zda moje jistota je dost dobrý. ![]() Tak jsem šel na počítač a přátelé 'ping'ed sám pomocí IP adres. Mám Outpost Firewall pro rok 2009 a výsledek (žádné pakety přijaté) Obrátil jsem se Outpost Firewall vypnout a obdržel všechny pakety odeslané ... Po testu Ping mého PC a přijímání dat od něj jsem se rozhodl i se pokusí hack pomocí NetBIOS. To byl můj příkaz: nbtstat-a <myipaddress> To má přinést až NetBIOS vzdáleného stroje tabulky, ale vyvedl 'Host Nenalezeno'. Moji přátelé počítač není připojen k dolu pomocí serveru nebo cokoli, infact svého nejsou připojeny k ní vůbec, pouze prostřednictvím internetu. Má NetBIOS pracovat pouze na lokální počítačové sítě (tj. několik počítačů propojených navzájem přes server?) ![]() Nebo si jen potřebujete připojení k internetu, nebo dělám některé povely špatně, i opravdu chcete testovat své bezpečnosti, může někdo pomoci? Děkujeme všem, kdo může ... jako obvykle ![]() Omlouváme se i cant pomůže někdo v poslední době, protože jsem byl opravdu hodně práce, ne že i dont show jsem se spíše mizerný odpovědi beztak lol ... |
|
| |||
| |||
| Je důležité, že váš firewall (router?) Bloky netbios přes internet, tj. přes TCP / IP. Také v WiFi hotspot, neměli byste mít žádné sdílené složky. Přejít na rgc.com zkontrolovat, zda vaše nastavení je bezpečné. Spusťte Shields Nahoru program.
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |