![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια Παιδιά ... Ήμουν νωρίτερα σήμερα ανάγνωση ένα θέμα σχετικά με hacking (που δεν είμαι hacker φυσικά). Βρήκα που μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή σας μέσω της "αρχείων και εκτυπωτών" χρησιμοποιώντας το NetBIOS. Παρακολούθησα ένα απλό tutorial και αποφάσισε Ήθελα να δω αν μπορεί να περάσει στο δικό μου υπολογιστή, μόνο και μόνο για να δούμε αν η ασφάλεια μου είναι αρκετά καλή. ![]() Πήγα λοιπόν σε ένα υπολογιστή και φίλους "ping'ed εμένα μου χρησιμοποιώντας IP Address. Έχω φυλάκιο firewall pro 2009 και το αποτέλεσμα (Δεν ελήφθη πακέτα) Τότε θα μετατραπεί φυλάκιο firewall off και έλαβε όλα τα πακέτα που αποστέλλονται ... Μετά πινγκ τον υπολογιστή μου και λήψη δεδομένων από το αποφάσισα θα προσπαθήσω να σιδηροπρίονο, χρησιμοποιώντας το NetBIOS. Αυτή ήταν η δική μου εντολή: nbtstat-a <myipaddress> Αυτό υποτίθεται για να εμφανιστεί το απομακρυσμένο υπολογιστή NetBIOS πίνακα, ωστόσο, έφερε τα πάνω "υποδοχής δεν βρέθηκε". Οι φίλοι μου υπολογιστής δεν είναι συνδεδεμένος στο ορυχείο χρησιμοποιώντας ένα διακομιστή ή οτιδήποτε, infact της δεν συνδέεται με αυτό σε όλα, μόνο μέσω διαδικτύου. Μήπως NetBIOS μόνο εργασίες για ένα τοπικό δίκτυο υπολογιστών (δηλαδή διάφορους υπολογιστές συνδέονται μεταξύ τους μέσω ενός server;) ![]() Ή μήπως απλά χρειάζεται μια σύνδεση στο Internet, ή να κάνω κάποιες εντολές λάθος, θα ήθελα πραγματικά να μου δοκιμή ασφάλειας, μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Thanx σε όλους όσοι έχουν ... ως συνήθως ![]() Λυπούμαστε θ επίκλισης βοηθήσει κάποιος είτε τελευταία, ήμουν πραγματικά απασχολημένος, δεν δείχνουν ότι i dont εγώ με απαντήσεις ούτως ή άλλως μάλλον crappy lol ... |
|
| |||
| |||
| Είναι σημαντικό ότι το τείχος προστασίας (router?) Μπλοκ NetBIOS μέσω του Διαδικτύου, δηλαδή, πάνω από το TCP / IP. Επίσης, σε ένα WiFi hotspot, δεν θα πρέπει να έχουν κοινόχρηστους φακέλους. Πηγαίνετε στο rgc.com σας για να ελέγξετε αν είναι ασφαλή εγκατάσταση. Εκτελέστε το πρόγραμμα Shields Up.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |