manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

NetBIOS Spajanje na računalo?

Reply

Thread Tools
Old 23. listopad 2008, 13:33
Member Group

Hej momački ...

Bio sam ranije danas čitanja isjeckan na temu (nije da sam hacker naravno). Našao sam se spojiti na računalo preko 'dijeljenja datoteka i pisača' pomoću NetBIOS. I slijedi jednostavan tutorial i odlučio sam želio vidjeti ako ja mogu ući u moj kompjuter, samo da vidim ako je moja sigurnost je dovoljno dobar.

Pa sam otišao na računalu i prijatelji 'ping'ed sebe koristeći moj IP adresa. Imam predstraža firewall pro 2009 i rezultat (Nije pakete primljene)
Okrenuh predstraža firewall off i primljene pakete poslane svim ...
Nakon pinging moj PC i primanje podataka iz nje sam odlučila da ću probati koristeći hack NetBIOS. To je bio moj naredbu:

nbtstat-a <myipaddress>

Ovo je trebalo da prenesu gore NetBIOS udaljenih tablici stroj, ipak on podigao 'Host Not Found'.
Moji prijatelji računalo nije spojeno na minski koristite poslužitelj ili ništa, infact nije spojen na svojim se uopće, samo preko interneta.
NetBIOS li samo raditi na lokalno računalo mreže (tj. nekoliko računala međusobno povezana putem servera?)
Ili vam je potrebna samo internet vezu, ili sam radiš neke naredbe krivo, ja stvarno želite testirati svoje sigurnosti, može bilo tko pomoć?

Hvala svima koji se ... kao i obično
Nažalost ja ne mogu pomoći nikome bilo u zadnje vrijeme sam bio jako zauzet, a ne da ja dont show sebe s prilično jebani odgovorima anyway lol ...
Old 28. listopada 2008, 10:34
Donatorska Grupa

Važno je da vaš vatrozid (ruter?) Blokovi NetBIOS putem interneta, odnosno, preko TCP / IP. Također, u WiFi Hotspot, ti ne bi trebala imati zajedničku mape.

Idi na rgc.com da biste provjerili je li vaš postava sigurna. Trčanje štitića Gore program.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.