![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hey Guys ... Voltam ma a korábbi olvasása témája hacker (nem, hogy én vagyok a hacker természetesen). Találtam is csatlakoztatni a számítógéphez a "fájl-és nyomtató megosztás" NetBIOS segítségével. Követtem egy egyszerű tutorial, és úgy döntött, én akartam, hogy ha tudok bejutni a saját számítógépén, hogy lássam, ha a biztosíték elég jó. ![]() Így hát elment a barátaival a számítógép és a "ping'ed magam, használva az én IP-cím. Van felderítok tűzfal program eredményeként 2009-ben és (No csomagok közül) Aztán megfordult előőrs tűzfal kikapcsolása és kapott a csomagokat küldeni ... Miután pingelése a PC és a fogadó adatai azt úgy döntöttem, megpróbálom csapkod NetBIOS segítségével. Ez volt a parancs: nbtstat-a <myipaddress> Ez feltételezi, hogy a NetBIOS távoli asztali gép, de azt hozta fel "gép nem található." Barátaim számítógép nem csatlakozik az enyém segítségével a szerver, vagy bármi, infact-a nem kapcsolódik hozzá minden, csak az Interneten keresztül. Tárgytalan NetBIOS csak egy helyi számítógépes hálózatot (azaz több számítógép kapcsolódik egymáshoz keresztül a szerver?) ![]() Vagy csak egy internet kapcsolatra van szükség, vagy csinálok én bizonyos parancsokat baj, én tényleg szeretném én a biztonsági vizsgálat, tud akárki segít? Mint annak, aki tud ... mint rendesen ![]() Sajnálom, hogy vidám, akik az utóbbi időben vagy, én is nagyon elfoglalt, nem mintha én dont show magam meglehetősen rossz válaszok anyway lol ... |
|
| |||
| |||
| Fontos, hogy a tűzfal (router?) Blokkok NetBIOS az interneten, azaz a TCP / IP. Továbbá, a WiFi hotspot, akkor nem kellett volna a megosztott mappákat. Menj a rgc.com ellenőrizni, ha a beállítás, ami biztos alapon. Futtassa a Shields Up program.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Kapcsolódás az Internet egy másik számítógépen Bluetooth-on | marky7890 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 21. április 2009 12:59 |
| Monitor nem kapcsolódik a számítógéppel | satellite08 | Általános fémáru Chat | 6 | 20. január 2009 12:01 |
| Számítógép nem kapcsoló segítségével a vezeték nélküli routert, hogy működik! | dfr200764 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 2. október 2008 10:42 |
| Can I stop a számítógépet automatikusan kapcsolódik a nyilvános hálózat? | buuuddy | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 20. július 2008 14:03 |
| NetBIOS segítségével | antbann | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 3. június 2008 09:00 |
| Téma eszközök | |
| |