kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > General Chat szoftver

Register

NetBIOS csatlakoztatása a számítógéphez?

Reply

Téma eszközök
Old Október 23 2008, 13:33
Csoport tagja

Default NetBIOS csatlakoztatása a számítógéphez?

Hey Guys ...

Voltam ma a korábbi olvasása témája hacker (nem, hogy én vagyok a hacker természetesen). Találtam is csatlakoztatni a számítógéphez a "fájl-és nyomtató megosztás" NetBIOS segítségével. Követtem egy egyszerű tutorial, és úgy döntött, én akartam, hogy ha tudok bejutni a saját számítógépén, hogy lássam, ha a biztosíték elég jó.

Így hát elment a barátaival a számítógép és a "ping'ed magam, használva az én IP-cím. Van felderítok tűzfal program eredményeként 2009-ben és (No csomagok közül)
Aztán megfordult előőrs tűzfal kikapcsolása és kapott a csomagokat küldeni ...
Miután pingelése a PC és a fogadó adatai azt úgy döntöttem, megpróbálom csapkod NetBIOS segítségével. Ez volt a parancs:

nbtstat-a <myipaddress>

Ez feltételezi, hogy a NetBIOS távoli asztali gép, de azt hozta fel "gép nem található."
Barátaim számítógép nem csatlakozik az enyém segítségével a szerver, vagy bármi, infact-a nem kapcsolódik hozzá minden, csak az Interneten keresztül.
Tárgytalan NetBIOS csak egy helyi számítógépes hálózatot (azaz több számítógép kapcsolódik egymáshoz keresztül a szerver?)
Vagy csak egy internet kapcsolatra van szükség, vagy csinálok én bizonyos parancsokat baj, én tényleg szeretném én a biztonsági vizsgálat, tud akárki segít?

Mint annak, aki tud ... mint rendesen
Sajnálom, hogy vidám, akik az utóbbi időben vagy, én is nagyon elfoglalt, nem mintha én dont show magam meglehetősen rossz válaszok anyway lol ...
Old Október 28, 2008, 10:34
Donor Group

Default NetBIOS csatlakoztatása a számítógéphez?

Fontos, hogy a tűzfal (router?) Blokkok NetBIOS az interneten, azaz a TCP / IP. Továbbá, a WiFi hotspot, akkor nem kellett volna a megosztott mappákat.

Menj a rgc.com ellenőrizni, ha a beállítás, ami biztos alapon. Futtassa a Shields Up program.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Kapcsolódás az Internet egy másik számítógépen Bluetooth-on marky7890 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 21. április 2009 12:59
Monitor nem kapcsolódik a számítógéppel satellite08 Általános fémáru Chat 6 20. január 2009 12:01
Számítógép nem kapcsoló segítségével a vezeték nélküli routert, hogy működik! dfr200764 Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 2. október 2008 10:42
Can I stop a számítógépet automatikusan kapcsolódik a nyilvános hálózat? buuuddy Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 20. július 2008 14:03
NetBIOS segítségével antbann Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 3. június 2008 09:00
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.