![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה ... הייתי מוקדם יותר היום לקרוא על נושא פריצה (לא שאני האקר כמובן). מצאתי שהם יכולים להתחבר למחשב שלך באמצעות 'שיתוף קבצים ומדפסות' באמצעות NetBIOS. עקבתי פשוט הדרכה והחלטתי שאני רוצה לראות אם אני יכול להיכנס למחשב שלי, רק כדי לראות אם היא טובה מספיק בטחון. ![]() אז הלכתי עם חברים על המחשב ו 'ping'ed עצמי באמצעות כתובת ה-IP שלי. יש לי ישוב מרוחק חומת אש מקצועית 2009 ו תוצאה (לא קיבלו מנות) אחר כך פניתי ישוב מרוחק חומת אש לסרוגין קיבל את כל המנות שנשלחו ... אחרי המחשב שלי pinging וקבלת נתונים ממנו החלטתי שאני ינסה NetBIOS באמצעות גרזן. זה היה לי את הפקודה: nbtstat א <myipaddress> זה אמור להביא את ה-NetBIOS מרוחק בטבלה, אולם זה שהעלה 'מארח לא נמצא'. החברים שלי המחשב אינו מחובר באמצעות שרת שלי או משהו, infact שלה לא קשור לזה בכלל, רק דרך האינטרנט. האם NetBIOS רק עובד על המחשב המקומי הרשת (כלומר, מספר מחשבים המחוברים זה לזה באמצעות שרת?) ![]() או שמא אתה רק צריך חיבור לאינטרנט, או שאני עושה כמה פקודות לא נכון, אני באמת רוצה לבדוק את האבטחה, מישהו יכול לעזור? Thanx לכל מי יכול ... כרגיל ![]() אני מצטער צביעות לאחרונה גם לעזור לאף אחד, הייתי עסוק מאוד, כי אני לא dont להציג את עצמי, אלא עם crappy תשובות בכלל LOL ... |
|
| |||
| |||
| חשוב כי את חומת האש (הנתב?) חוסמת NetBIOS דרך האינטרנט, כלומר, מעל פרוטוקול TCP / IP. כמו כן, ב WiFi hotspot, את לא צריכה לכלול כל התיקיות המשותפות. עבור אל rgc.com כדי לבדוק את ההתקנה שלך אם הוא בטוח. הפעל את תוכנית Shields Up.
__________________ אני חושב שאני חתימה, לכן אני קיים! אני מאמין להיות גבוה יותר יש לי חתימה ... |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| החיבור אל האינטרנט על מחשב אחר באמצעות Bluetooth | marky7890 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 21st אפריל 2009 12:59 |
| לא בחיבור עם צג מחשב | satellite08 | כללי חומרה צ 'אט | 6 | 20 ינואר 2009 12:01 |
| המחשב לא בחיבור דרך נתב אלחוטי למרות פועל! | dfr200764 | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 2nd אוקטובר 2008 10:42 |
| האם אני יכול להפסיק את המחשב באופן אוטומטי את החיבור אל רשת ציבורית? | buuuddy | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 20 יולי 2008 14:03 |
| השימוש ב-NetBIOS | antbann | רישות, מודמים & VoIP | 1 | 3rd יוני 2008 09:00 |
| שרשרת כלים | |
| |