mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai

Register

NetBIOS Prijungimas prie kompiuterio?

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 23, 2008, 13:33
Narys

Default NetBIOS Prijungimas prie kompiuterio?

Hey guys ...

Aš anksčiau šiandien svarstymo temą įsilaužimų (ne tai, kad aš, žinoma, hacker). Radau juos galima prijungti prie kompiuterio per "failo ir spausdintuvo" NetBIOS. Aš po paprasta pamoka, ir nusprendė, aš norėjau sužinoti, ar galiu gauti į savo kompiuterį, tik pamatyti, jei mano saugumo yra pakankamai gera.

Taigi, nuėjau į draugų kompiuterį ir "ping'ed pats naudoja mano IP adresą. Turiu Outpost Firewall Pro 2009 ir rezultatas (Nr. paketuose gautos)
Tada aš pasuko Outpost Firewall off ir gavo visus paketus pasiuntė ...
Po ping savo kompiuterį ir gauti duomenis iš jo aš nusprendžiau aš pabandyti nulaužti NetBIOS. Tai buvo mano komanda:

nbtstat-<myipaddress>

Tai turėtų ugdyti NetBIOS nutolusio kompiuterio stalo, tačiau jis išvedė "priimančioji Not Found".
Mano draugai kompiuteris nėra prijungtas prie mano naudojate serverio arba nieko, infact jos nėra su juo susijęs ne visi, tik per internetą.
Ar NetBIOS dirbti tik dėl vietinio kompiuterių tinklo (ty keli kompiuteriai sujungti vienas su kitu per serverį?)
Ar jums reikia tik interneto ryšio, ar aš turiu daryti kai kurias komandas neteisingai, aš tikrai norėčiau išbandyti savo saugumo, Can anyone help?

Thanx visiems, kas gali ... įprastu
Sorry I cant help kas nors pastaruoju metu buvau labai užsiėmęs, o ne kad i dont parodyti save, o ne su Crappy atsakymus vistiek lol ...
Old Spalis 28, 2008, 10:34
Donorų grupės

Default NetBIOS Prijungimas prie kompiuterio?

Svarbu, kad ugniasienės (maršrutizatorius?) Blokus NetBIOS per internetą, ty per TCP / IP. Be to, WiFi HotSpot ", Jūs neturite jokių aplankus.

Pereiti į rgc.com siekiant patikrinti, ar Jūsų pasirinkimai yra saugus. Pradėti Up programa Shields.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Prisijungimas prie interneto naudojant kitą kompiuterį per "Bluetooth" marky7890 Networking, Modems & VoIP 1 Balandis 21, 2009 12:59
Stebėti ne sujungti su kompiuteriu satellite08 General Hardware Chat 6 20 sausis 2009 12:01
Kompiuteris nėra prijungti per maršrutizatorių nors bevielio dirba! dfr200764 Networking, Modems & VoIP 1 2 spalis, 2008 10:42
Galiu nutraukti Mano kompiuteris automatiškai prijungti prie viešojo telekomunikacijų tinklo? buuuddy Networking, Modems & VoIP 1 20 liepa 2008 14:03
NetBIOS antbann Networking, Modems & VoIP 1 3 birželis 2008 09:00
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.