![]() |
|
| |||
| |||
| Hey guys ... Es biju agrāk šodien lasījumā tēmu, par hakeru (nevis, ka es esmu hakeris, protams). Es atklāju tās var savienot ar datoru caur "failu un printeru koplietošanu", izmantojot NetBIOS. Es sekoju vienkāršu pamācību un nolēma, es gribēju redzēt, vai es varu tikt iekšā manā datorā, tikai lai redzētu, vai mana drošība ir pietiekami labs. ![]() Tāpēc es devos uz draugiem datoru un "ping'ed pats izmanto manu IP adresi. Man ir Outpost Firewall Pro 2009 un rezultāts (Nr. paketes saņemšanas) Tad man palika Outpost firewall off un saņēma visas paketes nosūtīja ... Pēc Pinging datoru un saņem datus no tā es nolēmu es centīšos banalizēt izmantot NetBIOS. Šī bija mana komanda: nbtstat-<myipaddress> Tas ir paredzēts, lai atvērtu NetBIOS tālvadības mašīna galda, tomēr tas audzināja "Host Not Found". Mani draugi dators nav savienots ar mīnu izmantojot serveri vai kaut ko, infact tā nav saistīta ar to vispār, tad tikai caur internetu. Vai NetBIOS tikai darbs pie vietējā datortīkla (ti vairāki datori, kas savienoti savā starpā ar serveri?) ![]() Vai jums ir nepieciešams interneta pieslēgums, vai es daru dažas komandas nepareizi, es tiešām vēlētos, lai pārbaudītu manu drošību, Can anyone help? Paldies ikvienam, kas var ... kā parasti ![]() Sorry i cant palīdzēt ikvienam, pēdējā laikā vai nu man ir tiešām aizņemta, ka i dont parādīt sevi līdz ar diezgan crappy atbildes anyway lol ... |
|
| |||
| |||
| Ir svarīgi, ka jūsu ugunsmūra (router)? Bloki NetBIOS pār internetu, ti, izmantojot TCP / IP. Arī WiFi hotspot, jums nav nekādu kopīgu mapes. Doties uz rgc.com lai pārbaudītu, vai jūsu uzstādīšana ir droša. Run Shields Up programmu.
__________________ Es domāju, ka es esmu parakstu, tātad es eksistēju! Es uzskatu, ka lielāku to ir mani kā paraksts ... |