![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey Guys ... Byłem dzisiaj wcześniej czytania tematu hacking (a nie, że jestem hacker oczywiście). Znalazłem mogą podłączyć do komputera za pomocą "Udostępnianie plików i drukarek" przy użyciu NetBIOS. I nastąpił Mały i postanowił Chciałem zobaczyć, czy mogę dostać się do własnego komputera, wystarczy, aby sprawdzić, czy moje zabezpieczenie jest wystarczająco dobre. ![]() Więc pojechałem na komputer i przyjaciół "ping'ed sam korzysta z mojego adresu IP. Mam Outpost firewall pro 2009 i wyniku (nr otrzymanych pakietów) Wtedy odwrócił Outpost firewall off i otrzymała wszystkie pakiety wysyłane ... Po pingowania moim komputerze i odbiór danych od niego i postanowił Postaram się kruczkiem użyciu NetBIOS. To było moje polecenia: nbtstat-a <myipaddress> To ma doprowadzić do zdalnego komputera NetBIOS tabeli, jednak wychował "Nie znaleziono hosta". Moi znajomi komputer nie jest podłączony do kopalni przy użyciu serwera lub cokolwiek, infact jej nie podłączony do niego w ogóle, to jedynie przez internet. Czy NetBIOS tylko na komputerze lokalnym sieci (tzn. kilka komputerów połączonych ze sobą za pośrednictwem serwera?) ![]() Czy wystarczy do internetu, lub ja robię jakieś polecenia złego, i naprawdę chcesz przetestować moje bezpieczeństwo, może ktoś pomoże? Thanx dla każdego, kto może ... jak zwykle ![]() Sorry I cant help ostatnio albo ktoś, byłem naprawdę zajęty, że nie ja dont show z siebie raczej crappy odpowiedzi anyway lol ... |
|
| |||
| |||
| Ważne jest, aby firewall (router?) Bloków NetBIOS przez internet, np. przez TCP / IP. Również w hotspot WiFi, nie powinieneś mieć żadnych udostępnionych folderów. Idź do rgc.com aby sprawdzić, czy instalacja jest bezpieczna. Uruchom Shields Up programu.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |