menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

NetBIOS Pripojenie k počítaču?

Reply

Thread Tools
Old 23. októbra 2008, 13:33
Člen Skupina

Default NetBIOS Pripojenie k počítaču?

Hej Lidi ...

Bol som dnes čítaní tému o hackovanie (ne, že som hacker samozrejme). Našiel som sa môžu pripojiť k počítaču pomocou 'zdieľanie súborov a tlačiarní' pomocou NetBIOS. Sledoval som jednoduchý tutorial a rozhodla som chcel vidieť, keď sa môže dostať do mojej vlastný počítač, len aby zistili, či moja istota je dosť dobrý.

Tak som šiel na počítač a priatelia 'ping'ed sám pomocou IP adries. Mám Outpost Firewall pre rok 2009 a výsledok (žiadne pakety prijaté)
Obrátil som sa Outpost Firewall vypnúť a obdržal všetky pakety odoslané ...
Po teste Ping môjho PC a prijímanie dát od neho som sa rozhodol aj sa pokúsi hack pomocou NetBIOS. To bol môj príkaz:

nbtstat-a <myipaddress>

To má priniesť až NetBIOS vzdialeného stroja tabuľky, ale vyviedol 'Host Nenájdené'.
Moji priatelia počítač nie je pripojený k dolu pomocou servera alebo čokoľvek, infact svojho nie sú pripojené k nej vôbec, len prostredníctvom internetu.
Má NetBIOS pracovať len na lokálnej počítačovej siete (tj niekoľko počítačov prepojených navzájom cez server?)
Alebo si len potrebujete pripojenie k internetu, alebo dělám niektoré povely zle, aj naozaj chcete testovať svojej bezpečnosti, môže niekto pomôcť?

Ďakujeme všetkým, kto môže ... ako zvyčajne
Ospravedlňujeme sa i cant pomôže niekto v poslednej dobe, pretože som bol naozaj veľa práce, ne že i dont show som sa skôr mizerný odpovede beztak lol ...
Old 28 októbra 2008, 10:34
Darcu Skupina

Default NetBIOS Pripojenie k počítaču?

Je dôležité, že váš firewall (router?) Bloky netbios cez internet, tj cez TCP / IP. Tiež v WiFi hotspot, nemali by ste mať žiadne zdieľané priečinky.

Prejsť na rgc.com skontrolovať, či vaše nastavenie je bezpečné. Spustite Shields Hore program.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.