![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej Lidi ... Bol som dnes čítaní tému o hackovanie (ne, že som hacker samozrejme). Našiel som sa môžu pripojiť k počítaču pomocou 'zdieľanie súborov a tlačiarní' pomocou NetBIOS. Sledoval som jednoduchý tutorial a rozhodla som chcel vidieť, keď sa môže dostať do mojej vlastný počítač, len aby zistili, či moja istota je dosť dobrý. ![]() Tak som šiel na počítač a priatelia 'ping'ed sám pomocou IP adries. Mám Outpost Firewall pre rok 2009 a výsledok (žiadne pakety prijaté) Obrátil som sa Outpost Firewall vypnúť a obdržal všetky pakety odoslané ... Po teste Ping môjho PC a prijímanie dát od neho som sa rozhodol aj sa pokúsi hack pomocou NetBIOS. To bol môj príkaz: nbtstat-a <myipaddress> To má priniesť až NetBIOS vzdialeného stroja tabuľky, ale vyviedol 'Host Nenájdené'. Moji priatelia počítač nie je pripojený k dolu pomocou servera alebo čokoľvek, infact svojho nie sú pripojené k nej vôbec, len prostredníctvom internetu. Má NetBIOS pracovať len na lokálnej počítačovej siete (tj niekoľko počítačov prepojených navzájom cez server?) ![]() Alebo si len potrebujete pripojenie k internetu, alebo dělám niektoré povely zle, aj naozaj chcete testovať svojej bezpečnosti, môže niekto pomôcť? Ďakujeme všetkým, kto môže ... ako zvyčajne ![]() Ospravedlňujeme sa i cant pomôže niekto v poslednej dobe, pretože som bol naozaj veľa práce, ne že i dont show som sa skôr mizerný odpovede beztak lol ... |
|
| |||
| |||
| Je dôležité, že váš firewall (router?) Bloky netbios cez internet, tj cez TCP / IP. Tiež v WiFi hotspot, nemali by ste mať žiadne zdieľané priečinky. Prejsť na rgc.com skontrolovať, či vaše nastavenie je bezpečné. Spustite Shields Hore program.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |