![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј момачки ... Био сам раније данас читања исјецкан на тему (није да сам хацкер наравно). Нашао сам се повезати на рачунар преко 'дељења датотека и штампача' помоћу НетБИОС. И следи једноставан туториал и одлучио сам желео видети ако ја могу ући у мој компјутер, само да видим ако је моја безбедност је довољно добар. ![]() Па сам отишао на рачунару и пријатељи 'пинг'ед себе користећи мој ИП адреса. Имам предстража фиреуалл про 2009 и резултат (Није пакете примљене) Окренух предстража фиреуалл офф и примљене пакете послате свим ... Након пингинг мој ПЦ и примање података из ње сам одлучила да ћу пробати помоћу пијук НетБИОС. То је био мој команду: нбтстат-а <мыипаддресс> Ово је требало да пренесу горе НетБИОС удаљених табели машина, ипак он подигао 'Хост Нот Фоунд'. Моји пријатељи рачунар није спојено на минско користите сервер или ништа, инфацт није спојен на својим се уопште, само преко интернета. НетБИОС ли само да раде на локално рачунар мреже (тј неколико рачунара међусобно повезана путем сервера?) ![]() Или вам је потребна само интернет везу, или сам радиш неке команде криво, ја стварно желите тестирати своје безбедности, може било ко помоћ? Хвала свима који се ... као и обично ![]() Нажалост ја не могу помоћи никоме било у задње време сам био јако заузет, а не да ја донт схоу себе са прилично јебани одговорима Аныуаы лол ... |
|
| |||
| |||
| Важно је да ваш заштитни зид (рутери?) Блокови НетБИОС путем Интернета, односно, преко ТЦП / ИП. Такође, у УиФи усијан глава, ти не би требало да имају заједничку фасцикле. Иди на ргц.цом да бисте проверили да ли је ваш постава сигурна. Трчање штитиће Горе програм.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Спајање на Интернет на друго рачунар преко Блуетоотх | маркы7890 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 21 април 2009 12:59 |
| Монитор не повезујете са рачунаром | сателлите08 | Генерал Хардуаре Цхат | 6 | 20 јануар 2009 12:01 |
| Рачунар не повезујете путем бежичног усмерива ипак ради! | дфр200764 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 2 октобар 2008 10:42 |
| Могу ли зауставити мој рачунар од аутоматски спаја на јавну мрежу? | бууудды | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 20. јула 2008 14:03 |
| Коришћење НетБИОС | антбанн | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 3. јуна 2008 09:00 |
| Тхреад Тоолс | |
| |