![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey Guys ... Я читав раніше сьогодні тему злому (не те щоб я хакера, звичайно). Я знайшов їх можна підключити до комп'ютера через "до файлів і принтерів", використовуючи NetBIOS. Я пішов простий підручник і вирішила, що мені хотілося побачити, якщо я можу потрапити в свій комп'ютер, щоб подивитися, якщо моя безпека є досить гарним. ![]() І я пішов на комп'ютері з друзями і 'ping'ed себе, скориставшись моїм IP-адресу. У мене Outpost Firewall Pro 2009 і результату (ні один з пакетів отримано) Тоді я звернувся Outpost Firewall Off і одержав всі пакети, відправлені ... Після діагностики мого ПК і прийому даних з нього я вирішив, намагатиметься зламати допомогою NetBIOS. Це була моя команда: NBTSTAT-<myipaddress> Це має підняти NetBIOS віддаленої машини таблиці, проте він виховувався "Хост не знайдено". Мої друзі комп'ютер не підключений до моєю допомогою сервера або що-небудь, Infact його не підключених до нього на всіх, тільки через інтернет. Лі NetBIOS працює тільки на локальну обчислювальну мережу (тобто кілька комп'ютерів з'єднані один з одним за допомогою сервера?) ![]() Чи вам просто необхідне підключення до Інтернету, або я роблю деякі команди не так, я дійсно хотів би, щоб перевірити мої безпеки, може хто-небудь допомагати? Thanx для тих, хто може ... як завжди ![]() Шкода, що я нахиляє хто-небудь допомагати останнім часом як я був дуже зайнятий, що я не Dont показати себе з досить Crappy відповідей одно LOL ... |
|
| |||
| |||
| Важливо, що ваш брандмауер (маршрутизатор?) Блокує NetBIOS через Інтернет, тобто по TCP / IP. Крім того, в Точка WiFi, ви не повинні мати жодних спільних папок. Перейти на rgc.com Щоб перевірити вашу установку, якщо це безпечно. Запустіть програму Shields Up.
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Підключення до Інтернету на іншому комп'ютері через Bluetooth | marky7890 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 21 квітня 2009 12:59 |
| Монітор не з'єднання з комп'ютером | satellite08 | Генеральний обладнання чат | 6 | 20 січня 2009 12:01 |
| Комп'ютер не Підключення через бездротові маршрутизатори, хоча працює! | dfr200764 | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 2 жовтня 2008 10:42 |
| Чи можна відключити комп'ютер від автоматичного підключення до мережі загального користування? | buuuddy | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 20 липня 2008 14:03 |
| Використання NetBIOS | antbann | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 3 червня 2008 09:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |