![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам компютър с 3gigs на овена и 320HDD. Dual процесор и т.н., и т.н., Ако аз да инсталирате XP на там и ще ви го използвате? Благодаря предварително, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Въпрос не прави смисъл.
| |||
| |||
| Вашите права за начина по който гласи въпроса. Купих си нов десктоп с над спецификациите. Ако инсталирате Windows XP Pro, ще го дават като шампион? 3gigs на овена, трябва да го доста бързо бих си. Така че трябва да инсталирате XP про там, или да го с изглед sp1? Просто ви мисли за това е, което аз ще направя моя determation от. Много благодаря на вас двамата, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Остани с Vista SP1. Защо да вземе обратно стъпка. XP е стар, Vista е нова. Аз отивам да осъвременят всички ни дом и офис компютри, за да Vista тази Коледа почивка, както и да получите актуална.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
![]() И даже бих казал, ръгам с Vista SP1, освен ако не сте в действителност имат проблеми с него. Моята система: Първо OC
|
|
| |||
| |||
| Съгласен съм, това е като една крачка назад, аз съм не е намерен на всички проблеми, свързани със съвместимостта, макар че можете да ги да вървят XP. Но Windows 7 излиза най-добре. След като свикнеш с изглед (което имах в моя лаптоп) не е бил лош, espacially правиш някои tweeks, ще бъдат намалени Windows 7 Im, че на всяка нова станция изкупени. И аз информация двамата са все още с XP, която isn't лошо нещо. Отивате от Vista към Windows 7 скоро и Vista е бил изложени * 2 години?) Всеки мисли за това? |
|
| |||
| |||
| Ами ако имате копие на Vista, че можете да поставите върху, направи го, ако ще трябва да купя един, бих казал, ръгам с XP (съжалявам от начина, по който аз го прочете това звучи като че ли имаше копие, но сега от това, което ви казва, че звучи като теб не), обаче аз не мисля, там е много по разликата между Vista и Windows 7, колкото беше между XP и Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft никога не са предназначени за такива като голяма разлика между мен и XP, и се заклех никога няма да има такава голяма разлика отново. Windows 7 - Да се идва, но това е един много дълъг път на разстояние. То може да бъде на нови компютри в края на 2009 г., около Коледа, но кой знае. Също така има една теория, че много от ИТ места изцяло ще прескочите Vista, както и списък от XP към Windows 7. Както thingie каза, там също е по-малко, или разликата между Vista и 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Защо е това, че идва инсталирана ОС и сте никакъв начин от преинсталирането на ОС? Би било хубаво, ако те хвърли в ISO от нея с клавиша за употреба, ако трябва да направите чисто инсталиране. Може ли да се свържете с производителя и питам за един или има ли начин да кажеш това, което ви е сериен? Да не се ment като сух метод, но по-голяма или по-малко, ако трябва да взема на заем someones защото DONT искам да плати $ за диск. Моля, не се вземат това мнение по грешен начин. Както винаги, Благодарности, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Използване на програми на компютъра в мрежата от главния компютър | hotchef23 | В мрежа, модеми & VoIP | 7 | 31 май 2008 г. 14:25 |
| Нишка Инструменти | |
| |