![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Právě jsem dostal počítač s 3gigs RAM a 320HDD. Duální procesor atd, atd, Kdybych nainstalovat XP a tam by se to běží? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otázka nedává smysl.
| |||
| |||
| Vaše právo o tom, jak jsem zní otázka. Koupil jsem novou plochu s výše uvedenými parametry. Pokud si nainstalovat Windows XP Pro, by to probíhat jako šampióne? 3gigs RAM by mělo být dost rychlé bych představit. Takže bych měl nainstalovat na XP Pro, nebo ji s průhled sp1? Jen co si myslíte o to je to, co jsem si, aby mé determation od. Děkuji vám oběma, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zůstaňte s Vista SP1. Proč se krok vzad. XP je starý, Vista je nový. Jdu do modernizace našich domů a kancelářských počítačích Vista tento vánoční přestávce, možná i získat aktuální.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
![]() A ano, řekl bych vydržet Vista SP1, pokud jsou skutečně mají problémy s ní. Můj systém: První OC
|
|
| |||
| |||
| Souhlasím, že je s ohledem krokem zpět, jsem nenašla na všechny problémy s kompatibilitou, přestože můžete nastavit jejich spuštění v xp. Ale Windows 7 je na cestě ven brzy stejně. Poté, co jsme si na Vista (které jsem měl na mém notebooku) nebylo špatné, espacially dělat některé tweeks, budeme dostat Windows 7 im určitě na každé nové stanice koupil. A já vám upozornění oba stále používáte XP, které isnt špatné. Chystáte z Vista na Windows Vista a brzy 7 byl mimo * 2 roky?) Jakékoli myšlenky na to? |
|
| |||
| |||
| Takže pokud máte kopii Vista, které můžete dát na to, pokud budete potřebovat koupit jeden, řekl bych vydržet XP (pardon z toho, jak jsem četl, že to znělo jako že jsi měl kopírovat, ale nyní z toho, co vaše říká, že to zní jako ty nejsou) nicméně nemyslím si, že tam je velký rozdíl mezi Vista a Windows 7, jak bylo mezi XP a Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft nikdy vlastnit takový velký rozdíl mezi mnou a XP, a přísahal, že už nikdy nebude takový velký rozdíl znovu. Windows 7 - Ano, je to jde, ale je to velmi daleko. Může být na nových počítačích, na konci roku 2009 kolem Vánoc, ale kdo ví. Také jsem si teorii, že mnoho IT místech bude zcela přeskočit Vista, svalím z XP na Windows 7. Thingie Jak řekl, je také menší, nebo rozdíl mezi Vista a 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Proč je to, že OS je nainstalován a nemáte žádný způsob přeinstalací OS? Bylo by hezké, kdyby vyhodili do iso to s klíčem k použití, pokud máte udělat čistou instalaci. Můžeš se na výrobce a požádejte o jeden nebo existuje způsob, jak zjistit, jaké je vaše sériové? Nesmí být ment jako hackování metody, ale více nebo méně, pokud potřebujete půjčit someones, protože jste dont chci platit USD za disk. Prosím Neužívejte tento komentář špatným způsobem. Jako vždy Díky, ServerGuy MPenney |