![]() |
|
| |||
| |||
| Απλώς έχεις έναν υπολογιστή με μνήμη RAM 3gigs και 320HDD. Dual Processor κλπ, κλπ, Αν έπρεπε να εγκαταστήσετε XP και για εκεί που θα έχουν αυτή τη λειτουργία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ερώτηση δεν έχει νόημα.
| |||
| |||
| Το δικαίωμά σας σχετικά με τον τρόπο που διατυπώνεται το ερώτημα. Αγόρασα μια νέα επιφάνεια εργασίας με τα ανωτέρω χαρακτηριστικά. Αν εγκαταστήσετε τα Windows XP Pro, θα τρέχει σαν πρωταθλητής; 3gigs της RAM θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγορη θα φανταζόμουν. Έτσι θα πρέπει να εγκαταστήσω XP Pro για την ύπαρξη ή το τηρεί με vista sp1; Απλά τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό είναι που θα μου κάνουν από determation. Πολλές ευχαριστίες σε εσάς τους δύο, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μείνε μαζί Vista SP1. Γιατί λάβει βήμα πίσω. XP είναι παλιά, είναι νέα Vista. Πρόκειται για την αναβάθμιση όλων μας σπίτι και υπολογιστές γραφείου για να σπάσει αυτό το χριστουγεννιάτικο Vista, ενδέχεται να λάβετε καθώς και ενημερωμένα.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
![]() Και μάλιστα, θα έλεγα stick με Vista SP1, αν δεν είναι στην πραγματικότητα έχουν προβλήματα με αυτό. Το σύστημά μου: Πρώτο OC
|
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ ότι είναι ένα βήμα πίσω, δεν είμαι βρέθηκαν όλα τα ζητήματα, αν και μπορείτε να ορίσετε τους να τρέχει σε XP. Αλλά Windows 7 βγαίνει ταχύτερο καλά. Μόλις το συνηθίσεις vista (που είχα μου για laptop), δεν ήταν κακή, espacially κάνει κάποια tweeks, θα είναι να Windows 7 im βέβαιος ότι για κάθε νέο σταθμό αγόρασε. Και παρατηρώ έχετε και οι δύο είναι ακόμη σύμφωνα με XP, το οποίο isn't κακό. Πηγαίνοντας από Vista σε Windows Vista 7 σύντομα και έχει out * 2 χρόνια;) Κάθε σκέψεις σχετικά με αυτό; |
|
| |||
| |||
| Λοιπόν, αν έχετε ένα αντίγραφο των Vista που μπορούν να βάλουν και μετά, το κάνουμε, αν θα χρειαστεί να αγοράσετε ένα, θα έλεγα ραβδί με XP (συγγνώμη από τον τρόπο που το διάβασα αυτό ακούγεται ως Νόμιζα ότι είχε ένα αντίγραφο, αλλά τώρα από ό, τι σας λέει, ακούγεται σαν να μην) Ωστόσο δεν νομίζω ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ του ως Vista και Windows 7, όπως ήταν μεταξύ XP και Vista. |
|
| |||
| |||
| Η Microsoft ποτέ δεν είχε την πρόθεση που έχει αυτό για ένα μεγάλο χάσμα μεταξύ ME και XP και έχουν ορκιστεί δεν θα υπάρξει ποτέ μια τόσο μεγάλη διαφορά και πάλι. Windows 7 - Ναι είναι που έρχονται, αλλά είναι πολύ μακριά. Μπορεί να είναι σε νέους υπολογιστές, στο τέλος του 2009 γύρω στα Χριστούγεννα, αλλά ποιος ξέρει. Έχω επίσης μια θεωρία ότι πολλοί IT τόπους θα εντελώς skip Vista και ανατροπής από τα Windows XP σε 7. Thingie Όπως είπε, υπάρχει επίσης λιγότερο ή διαφορά μεταξύ Vista και 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Γιατί είναι ότι το λειτουργικό σύστημα είναι εγκατεστημένο και δεν έχετε τρόπο επανεγκατάσταση του OS; Θα ήταν ωραίο αν πέταξαν σε ένα iso της με το κλειδί για χρήση σε περίπτωση που έχετε να κάνετε καθαρή εγκατάσταση. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον κατασκευαστή, για να ζητήσω ένα ή υπάρχει τρόπος να πείτε τι σας αύξοντα είναι; Να μην συμφωνία ως μέθοδος hacking αλλά λιγότερο ή περισσότερο αν χρειαστεί να δανειστεί αγαπημένους γιατί dont θέλει να πληρώσει τα $ για το δίσκο. Παρακαλώ μην πάρετε αυτό το σχόλιο με λάθος τρόπο. Όπως πάντα, Ευχαριστώ, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Η χρήση προγραμμάτων ηλεκτρονικών υπολογιστών για το δίκτυο από τις κύριες | hotchef23 | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 7 | 31 Μαΐου 2008 14:25 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |