![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| JA pravedan je dobio računalo sa 3gigs od ovna i 320HDD. Dvoprocesorski itd itd, Da se instalirati XP na njega bi se i tamo su ga koristite? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pitanje ne smisla.
| |||
| |||
| Vaše pravo o načinu sam formulisana na pitanje. Ja kupio novi desktop s navedenim naočale. Kad bih instalirati Windows XP Pro, bi ga pokretati kao šampion? 3gigs RAM-a bi trebao izraditi Internet ljepušan brz bih zamisliti. Tako bih trebao instalirati xp pro na tu ili zadržati sa vidik sp1? Vaše mišljenje o upravo je to ono što ću napraviti s moja determation. Mnogobrojan hvala za vas oboje, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ostani sa Vidik SP1. Zašto se korak unazad. XP je stara, Vista je novi. Ja odlazim na sve nadograditi naš dom i ured računala na Vista Božića ove pauze, ali može doći i do danas.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() I tako, rekao bih stick sa Vidik SP1 osim ako ste zaista imaju problema s njim. My System: Prvo OC
|
|
| |||
| |||
| Slažem se da je uzimanje korak natrag, I'm not found kompatibilnost svih pitanja, iako možete postaviti ih prikazivati u xp. Ali Windows 7 dolazi uskoro as well. Kada ćemo dobiti koristi za vidik (koje sam imao na moj laptop) nije bila loša, espacially radiš neke tweeks, mi ćemo biti uzimajući Windows 7 IM sigurni na svakoj stanici kupio novi. A ja vas primijetiti kako se još uvijek koristi XP, koja nije loša stvar. Going from Windows Vidik 7 uskoro i vidik je out * 2 godine?) Bilo koja misli na to? |
|
| |||
| |||
| Pa ako imate kopiju Vista koje se može staviti na, učinite to, ako bi trebao kupiti jedan, rekao bih stick sa XP (ispričavam se na način da ga se čita kao sounded mislili ste imali kopija, ali sada što od vaše kazivanje, to zvuči kao da ne) Ali ja ne mislim postoji mnogo razlika između 7 i Windows Vista, kao ima je između XP i Vidik. |
|
| |||
| |||
| Microsoft nije namijenjen za takve ima veliki jaz između mene i XP i zakleli su se više nikada neće biti takav veliki jaz ponovno. Windows 7 - Da to dolazi, ali to je vrlo dug put off. On svibanj biti na novim računalima na kraju 2009 oko Božića, ali tko zna. JA isto tako imati teoriju koja puno mjesta IT cijelosti će preskočiti Vista and roll iz sustava Windows XP na 7. Kao thingie rekao, tu je i manje ili razlika između Vista i 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Zašto je taj OS dolazi instaliran i nemate način ponovo instalirati OS? Bilo bi lijepo ako se baci u iso to s ključem za uporabu ako imate za napraviti čistu instalaciju. Možete li se obratiti i pitati za maker jedan ili postoji način da kažem ono što je vaš serijski? Ma da ne bude kao cjepkanje metoda više ili manje, ali ako trebate posuditi someones jer ne žele platiti $ za disk. Molimo, nemojte se ovaj komentar na krivi put. Kao i uvijek, Hvala, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Korištenje programa na računalu u mrežu sa glavnim računalom | hotchef23 | Networking, Modemi & VoIP | 7 | 31. svibanj 2008 14:25 |
| Thread Tools | |
| |