![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Most kaptam egy számítógépet 3gigs RAM és 320HDD. Dual processzor, stb, stb Ha volna telepíteni XP van, és azt is, hogy működik? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kérdés, nincs értelme.
| |||
| |||
| A tiéd az, ahogy én megfogalmazni a kérdést. Vettem egy új asztali és a fent specs. Ha a Windows XP Pro, volna futni, mint egy bajnok? 3gigs RAM kell, hogy ez elég gyors azt képzelni. Így kell telepíteni XP Pro vagy oda vezet, hogy a Vista SP1? Csak a gondolatait ez az, amit én, hogy én determation származik. Nagyon köszönöm neked is, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maradj a Vista SP1. Miért egy lépés hátra. Régi XP, Vista új. Én megyek feljavít minden otthoni és irodai számítógépek Vista a karácsonyi szünet is, valamint hogy naprakészek.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
![]() És igen, én azt mondanám, maradok a Vista SP1, kivéve, ha a tényleges problémák vele. My System: Először OC
|
|
| |||
| |||
| Egyetértek abban, hogy egy lépést hátra, én nem találtam minden kompatibilitási problémák, bár beállíthatja azokat fut XP. De a Windows 7 is coming out soon is. Amint szokni kilátás (amit már az én laptop) nem volt rossz, espacially tesz néhány tweeks, mi lesz a Windows 7 Egyre im biztosan minden új állomást vásárolt. És én nyilatkozat mindketten továbbra is használ xp, amely isnt egy rossz dolog. Kilépés a Windows Vista és a Vista 7 hamarosan már ki * 2years?) Any thoughts on that? |
|
| |||
| |||
| Nos ha van egy-egy példányát, hogy a Vista is fektetni, nem azt, ha kell vásárolnia egy, én azt mondanám, maradok az XP (bocs az utat, amit olvastam, hogy úgy hangzott, mint hittem, hogy egy-egy példányát, de most A mi a mondás, hogy nem hangzik nem) Mindazonáltal én nem hiszem, hogy annyi különbség a Windows Vista és a 7. között volt XP és Vista. |
|
| |||
| |||
| A Microsoft soha nem az ilyen nagy különbség a ME és XP, és megesküdött ott soha nem lesz olyan nagy különbség újra. Windows 7 - Igen, hogy jön, de ez egy nagyon hosszú az út. Lehet, hogy az új számítógépek végén 2009 karácsonyi, de ki tudja. Nekem is van egy elmélet, hogy sok helyen a teljes IT skip Vista and roll a Windows XP-ra 7. Mivel a dolog azt mondta, van még kisebb a különbség, vagy a Vista és 7. között.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Miért van az, hogy az operációs rendszer már telepítve van, és nem lehet újratelepíteni az operációs rendszer? Jó lenne, ha dobta az ISO meg a kulcs használatát, ha kell tennem egy tiszta telepítés. Tud a kapcsolatot a gyártó, és kérjen egy vagy van-e olyan módon, hogy elmondja, amit a sorozatban is? Nem is ment a hacker módszer, de több vagy kevesebb, ha meg kell kölcsönkérni someones mert dont akar fizetni az $ a lemezen. Kérem, ne vegye ezt a véleményét a rossz irányba. Mint mindig, Köszönöm, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| A számítógépes programok használata a hálózat fő számítógépes | hotchef23 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 7 | 31. május 2008 14:25 |
| Téma eszközök | |
| |