![]() |
|
| |||
| |||
| אני רק צריך מחשב עם 3gigs של ראם ו 320HDD. מעבד כפול וכו ', וכו', אם הייתי להתקין XP ו היה שם על זה את זה פועל? תודה מראש, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ המערכת שלי: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| שאלה האם לא הגיוני.
| |||
| |||
| הזכות שלך על הדרך בה אני worded השאלה. קניתי שולחן העבודה החדש עם מפרט לעיל. אם אני מתקין את Windows XP Pro, היה להריץ את זה כמו אלוף? 3gigs של ראם אמור לעשות את זה די מהר הייתי לדמיין. אז אני צריך להתקין XP Pro על שם או לשמור את זה עם Vista SP1? רק את המחשבות על זה מה שאני מתכוון לעשות את determation מ. רבים בזכות שניכם, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הישאר עם Vista SP1. למה לקחת צעד אחורה. הוא ישן XP, Vista הוא חדש. אני הולך לשדרג את כל הבית שלנו, משרדים Vista במחשבים כדי לשבור את חג המולד, אולי גם לקבל עד היום.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
![]() וגם כן, הייתי אומר מקל עם Vista SP1, אלא אם כן אתה באמת נתקל בבעיות עם זה. המערכת שלי: OC ראשון
|
|
| |||
| |||
| אני מסכים שזה לוקח צעד אחורה, אני לא נמצא כל בעיות תאימות, למרות שאתה יכול להגדיר אותם לרוץ XP. אך Windows 7 יוצאת בקרוב גם כן. כשאנו להתרגל Vista (אשר היה לי על הנייד שלי) לא היה רע, espacially עושה קצת tweeks, אנחנו נהיה בקבלת Windows 7 IM בטוח בכל קנה התחנה החדשה. ואני מבחין שניכם עדיין משתמש XP, אשר isn't דבר רע. הולך מ 7 ל-Windows Vista ו בקרוב Vista כבר * 2years החוצה?) כל המחשבות על זה? |
|
| |||
| |||
| ובכן, אם יש לך עותק של Vista שאתה יכול לשים, תעשה את זה, אם היית צריך לקנות אחד, הייתי אומר מקל עם XP (מצטער על הדרך שבה אני קורא את זה חשבתי שזה נשמע כמו שיש לך עותק, אבל עכשיו מפני מה את אומרת, זה נשמע כאילו אתה לא) אבל אני לא חושב שיש הרבה הבדל בין Vista ו-Windows 7 כפי שהיתה בין XP ו Vista. |
|
| |||
| |||
| מיקרוסופט מעולם לא התכוון על צורך כזה גדול הפער ביני לבין XP ו Sworn יש שם לעולם לא יהיה כזה גדול הפער שוב. חלונות 7 - כן, זה מגיע, אבל זוהי דרך מאוד ארוכה ממני. זה יכול להיות על מחשב חדש בסוף 2009 בסביבות חג המולד, אבל מי יודע. יש לי גם תיאוריה כי הרבה מקומות IT יהיה לדלג לחלוטין Vista, אנד רול מ-Windows XP על גבי 7. כפי thingie אמר, יש גם פחות או ההבדל בין Vista ו 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| מדוע היא שמערכת ההפעלה מגיעה מותקנת ויש לך בשום אופן ההתקנה מחדש של מערכת ההפעלה? זה יהיה נחמד אם הם זרקו על ISO של אותו עם המפתח לשימוש אם יש לך לעשות התקנה נקייה. האם אתה יכול ליצור קשר עם בורא ובקש אחד או האם יש דרך להגיד את מה הסידורי הוא? לא להיות ment כמו פריצה שיטה פחות או יותר, אבל אם אתה צריך לשאול someones כי dont אתה רוצה לשלם את $ עבור הדיסק. נא לא לקחת הערה זו הדרך הלא נכונה. כמו תמיד, תודה, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| השימוש בתכניות על המחשב מפני רשת במחשב הראשי | hotchef23 | רישות, מודמים & VoIP | 7 | 31 מאי 2008 14:25 |
| שרשרת כלים | |
| |