![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| I just got su 3gigs RAM, 320HDD kompiuterio. Du procesorius ir tt ir tt, Jei aš būčiau įdiegti XP "egzistuoja ir ar jie turi tai veikia? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klausimas neturi prasmės.
| |||
| |||
| Jūsų teisė apie tai, kaip aš suformuluotas klausimas. Nusipirkau naujas kompiuteris su aukščiau specifikacija. Jeigu aš turiu Windows XP Pro, ar ji Bėgti champ? 3gigs RAM turėtų sudaryti gana greitai aš norėčiau įsivaizduoti. Taigi reikėtų įdiegti XP Pro ten arba laikyti jį su Vista SP1? Tiesiog jūsų mintis apie tai, ką aš, kad mano determation nuo. Many thanks to you both, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Buvimas su Vista SP1 ". Kodėl priimti žingsnis atgal. XP yra senas, Vista yra nauja. Einu atnaujinti visus mūsų namų ir biuro kompiuterių su Vista, tai Kalėdų pertraukos, gali taip pat gauti iki datos.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
![]() Ir Taip, aš sakyčiau, klijuoti su Vista SP1, nebent jūs iš tikrųjų yra problemų su juo. Mano sistema: Pirma OC
|
|
| |||
| |||
| Sutinku, ji imasi žingsnis atgal, I'm not found visų suderinamumo problemų, nors galite nustatyti juos paleisti į XP. Bet Windows 7 "ateina iš karto gerai. Kai mes priprasti prie Vista "(kurį aš mano nešiojamas) buvo neblogai, espacially daryti kai tweeks, mes vis" Windows 7 jiems tikrai į kiekvieną naują stotį nupirko. Ir aš pastebiu, jūs abu vis dar naudojate XP, kuri forget blogas dalykas. Ėjimas iš Vista "Windows 7 greičiau ir Vista buvo iš * 2years?) Bet tos mintys? |
|
| |||
| |||
| Na, jei jūs turite Vista kopiją, kad jūs galite dėti ant, tai padarysime, jei jums reikės įsigyti vieną, sakyčiau, klijuoti su XP (sorry nuo to, kaip aš suprantu tai skambėjo kaip manau, kad jums buvo kopija, bet dabar Kas iš jūsų sako, tai skamba kaip jums nereikia) Tačiau nemanau, kad yra tiek daug skirtumų tarp Vista ir Windows 7, nes buvo tarp XP ir Vista. |
|
| |||
| |||
| "Microsoft" niekada nesiekė apie turintis tokį didelį skirtumą tarp manęs ir XP, ir yra prisiekęs niekada nebus toks didelis atotrūkis dar kartą. Windows 7 - Yes it's coming, bet tai labai toli. Tai gali būti dėl naujų kompiuterių 2009 metų pabaigoje Kalėdų, bet kas žino. Aš taip pat turiu teorija, kad IT daug vietų bus visiškai Pereiti Vista ", ir išvažiuoti iš XP į Windows 7. Kaip thingie pasakė, ten taip pat yra mažesnė arba tarp Vista ir 7 skirtumą.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kodėl tai, kad OS įdiegta ateina ir jums iš naujo įdiegti OS būdu? Būtų malonu, jei jie metė į jį su ISO naudoti raktą, jei jūs turite padaryti tvarkingai įdiegti. Ar galite susisiekti gamintojas ir paprašyti vienos ar yra ten būdas sužinoti, kas savo eilės yra? Negalima mento kaip įsilaužimo būdą, bet daugiau ar mažiau, jei jums reikia skolintis kažkam, nes jūs dont wanna mokėti $ už diską. Prašome nevartokite šio komentaro neteisingą kelią. Kaip visada Ačiū, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Naudodami programas kompiuterio tinklo iš pagrindinių kompiuterio | hotchef23 | Networking, Modems & VoIP | 7 | Gegužė 31, 2008 14:25 |
| Temos įrankiai | |
| |