![]() |
|
| |||
| |||
| Es tikko saņēmu dators ar 3gigs RAM un 320HDD. Dual Processor utt, utt Ja es būtu instalēt XP tur un vai tā tas darbojas? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Mana sistēma: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jautājums nav jēgas.
| |||
| |||
| Jūsu tiesības par to, kā es formulēts jautājums. Es nopirku jaunu darbvirsmu ar iepriekš specs. If I install Windows XP Pro, tas tā darbojas kā champ? 3gigs RAM vajadzētu dot diezgan ātri es varētu iedomāties. Tātad man būtu instalēt XP Pro par tur vai glabā to kopā ar SP1 vista? Tikai jūsu domas par šo ir tas, ko es lai mans determation no. Liels paldies jums abiem, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Palieciet ar Vista SP1. Kāpēc ņemt atpakaļ soli. XP ir vecs, Vista ir jauns. Es dodos, lai uzlabotu visu mūsu mājas un biroja datoru, lai Vista šajā Ziemassvētku pārtraukuma, varētu arī nokļūt līdz datumam.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
![]() Un jā, es teiktu stick ar Vista SP1, ja vien jūs faktiski radušās problēmas ar to. Mana sistēma: Pirmais OC
|
|
| |||
| |||
| Es piekrītu, ka sper soli atpakaļ, es neesmu atrasti visi saderības problēmas, kaut arī var iestatīt tos palaist XP. Bet Windows 7 iznāks drīz labi. Kad mēs pierast vista (kas man bija par manu portatīvo datoru) tas nav slikti, espacially darīt kaut tweeks, mēs iegūt Windows 7 im pārliecināties par katras jaunas stacijas pirkta. Un es tevi pamanīs gan vēl joprojām izmanto xp, kas isn't bad lieta. Pārejot no Vista Windows 7 ātrāk un Vista ir out * 2years?) Jebkurš ka domas? |
|
| |||
| |||
| Labi, ja jums ir kopiju Vista var laist, dariet to, ja jūs būtu nepieciešams nopirkt vienu, es teiktu stick ar XP (sorry, no kā es izlasīju ir tas izklausījās kā likās, ka jums ir kopija, bet tagad no tā, ko jūsu sakot, tas izklausās kā jums nav) Tomēr es nedomāju, ka ir tik lielas starpības starp Vista un Windows 7, kas, starp XP un Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft nekad nav paredzētas, kam tāds liela atšķirība starp mani un XP, un ir zvērināts nekad nebūs tik liela plaisa vēlreiz. Windows 7 - Jā, tas nāk, bet tas ir ļoti tālu. Tas var būt jauns datorus 2009 beigās ap Ziemassvētkiem, bet kas zina. Man ir arī teorija, ka IT daudz vietas būs pavisam izlaist Vista un roll no XP uz Windows 7. Kā thingie teica, pastāv arī mazāk, vai starpība starp Vista un 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Kāpēc ir tā, ka OS nāk uzstādīts un jums nav veids, kā pārinstalēt OS? Būtu jauki, ja tie aizmeta ISO to ar atslēgu lietošanai, ja jums ir jādara tīru instalēt. Vai jūs varat sazināties veidotāja un lūgt vienu vai pastāv veids, kā pateikt, kāds ir jūsu kārtas ir? Nav jumu par hakeru metode, bet vairāk vai mazāk, ja vēlaties aizņemties kādu, jo jūs dont vēlaties maksāt $ par disku. Lūdzu nelietojiet šo komentāru nepareizi. Kā vienmēr, Pateicība, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |