![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I just got a komputer z 3gigs RAM i 320HDD. Podwójny procesor itp, itd. Gdybym zainstalować XP na nie i czy ma to działa? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ My System: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pytanie nie ma sensu.
| |||
| |||
| Twoje prawo o sposób sformułowane pytanie. Kupiłem nowy pulpit z powyższych specyfikacji. Jeśli mogę zainstalować system Windows XP Pro, będzie to działać jak mistrzu? 3gigs RAM powinien je dość szybko chciałbym sobie wyobrazić. Więc mam zainstalować XP Pro lub na nie przechowywać go z vista sp1? Tylko na myśli to, co I'll make my z determation. Wielkie podziękowania dla was, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pobyt Vista z dodatkiem SP1. Dlaczego warto zrobić krok do tyłu. XP jest stary, Vista jest nowy. I am going to upgrade wszystkich naszych domowych i biurowych komputerów do tego Vista Christmas break, mogą również uzyskać aktualne.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
![]() I tak, chciałbym powiedzieć trzymać Vista z dodatkiem SP1, chyba że są rzeczywiście problemy z nim. My System: Pierwsze OC
|
|
| |||
| |||
| Zgadzam się zrobieniem kroku wstecz, nie jestem Znaleziono wszystkich problemów, chociaż można je uruchomić w xp. Ale Windows 7 is coming out soon as well. Kiedy się do Vista (który miałem na moim laptopie) nie było źle, espacially robi kilka tweeks, będziemy coraz Windows 7 na pewno im w każdej nowej stacji kupił. I wypowiedzenia obie są nadal za pomocą xp, który isnt a bad thing. Jadąc od 7 do systemu Windows Vista szybko i Vista został obecnie * 2 lata?) Każdy myśli o tym? |
|
| |||
| |||
| Więc jeśli masz kopię Vista, które można umieścić na to zrobić, jeśli musisz kupić, powiedziałbym trzymać z XP (przepraszam z sposób odczytać to brzmiało jak myśli miał kopię, ale teraz z tym, co mówi, to brzmi jak nie) Jednak nie sądzę, nie jest tak wiele różnic pomiędzy systemem Windows Vista i 7, jak było między XP i Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft nigdy nie zamierzała posiadania tak wielka rozbieżność między ME i XP, a zaprzysiężoną nigdy nie będzie tak wielka rozbieżność ponownie. Windows 7 - Tak to nadchodzi, ale jest to bardzo długa droga startu. Może to być na nowych komputerach, na koniec 2009 roku około świąt Bożego Narodzenia, ale kto wie. Ja też teoria, że wiele miejsc IT będzie całkowicie pominąć Vista i rolka z systemem Windows XP na 7. Jak powiedział thingie istnieje również mniej lub różnicę między 7 i Vista.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Dlaczego jest to, że system operacyjny jest zainstalowany i nie masz sposobu ponownej instalacji systemu operacyjnego? Byłoby miło, jeżeli w iso wyrzucił go z kluczem do wykorzystania, jeżeli masz do czystej instalacji. Czy można skontaktować się z animatorem i poproś o jedno lub istnieje sposób, aby powiedzieć, co jest seryjny? Nie należy skiego jako hacking metody, ale mniej lub bardziej jeśli trzeba pożyczyć someones bo dont chcesz zapłacić $ na dysku. Proszę nie przyjmować tego komentarza w niewłaściwy sposób. Jak zawsze, Dzięki, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Zakładki |