![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Tocmai am primit un calculator cu 3gigs de RAM şi 320HDD. Dual Processor, etc, etc, Dacă aş fi fost de a instala XP pe acolo şi l-ar avea-o să fie difuzate? Mulţumesc în avans, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Da.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Întrebarea nu are sens.
| |||
| |||
| Dreptul dumneavoastră despre modul în care am formulat întrebarea. I-am cumpărat un nou desktop, cu specificatiile de mai sus. Dacă I a instala Windows XP Pro, ar alerga ca un campion? 3gigs de RAM ar trebui să facă destul de repede, aş imagina. Deci ar trebui să-mi instala XP Pro pe acolo sau păstraţi-l cu Vista SP1? Doar gandurile tale cu privire la acest lucru este ceea ce voi face de la meu determation. Multe mulţumiri pentru tine ambele, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stai cu Vista SP1. De ce ia un pas înapoi. XP este vechi, Vista este nou. Mă duc la actualizarea toate acasa si la birou pentru a Vista această pauză de Crăciun, bine te-ar putea ca până la data de.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
![]() Şi da, aş spune că stai cu Vista SP1, dacă nu sunt, de fapt care au probleme cu ea. Sistemul meu: În primul rând OC
|
|
| |||
| |||
| Sunt de acord este de a lua un pas înapoi, nu sunt de găsit în toate problemele de compatibilitate, chiar dacă le puteţi seta să ruleze în XP. Dar Windows 7 vine în curând, de asemenea. După ce vom obisnui Vista (pe care am avut pe laptop-ul meu) nu a fost rău, espacially faci unele tweeks, ne va fi obtinerea Windows 7 im-vă la fiecare nouă staţie de cumpărat. Si-am vazut pe amandoi sunt încă utilizaţi XP, care isnt un lucru rău. Mergând la Windows Vista de la 7 mai repede şi Vista * a fost de 2 ani?) Orice gândurile pe care? |
|
| |||
| |||
| Ei bine, dacă aveţi o copie de Vista pe care le pot pune pe, fă-o, dacă ar avea nevoie pentru a cumpara o, aş spune că stai cu XP (scuze de la modul în care am citit-o Suna ca crezut ca ai avut o copie, dar acum de la ceea ce vă spun, se pare că nu aveţi) Cu toate acestea nu cred că este la fel de mult diferenţa dintre Vista şi Windows 7, astfel cum a fost între XP şi Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft nu intenţionează pe având astfel un mare decalaj între mine şi XP, şi au depus jurământul acolo nu va fi niciodată o astfel de mare decalaj din nou. Windows 7 - Da-l vine, dar este un foarte departe. Este posibil să fie de pe calculatoarele de la noi la sfârşitul anului 2009 în jur de Crăciun, dar cine stie. Am avea, de asemenea, o teorie pe care o multime de locuri de IT va întregime skip Vista, roll-ul de la Windows XP pe 7. Ca thingie spus, există, de asemenea, mai puţin sau o diferenţă între Vista şi 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| De ce este acest sistem de operare vine de instalat şi nu aveţi nici un fel de reinstalarea OS? Ar fi frumos dacă au aruncat într-un iso de-o cu cheia de utilizare, dacă aveţi de a face o instalare curată. Pot să contactaţi de decizie şi de a cere, pentru unul sau acolo este un mod de a spune ceea ce vă este de serie? A nu fi rea ca o metodă de hacking, dar mai mult sau mai puţin în cazul în care aveţi nevoie pentru a împrumuta someones dont pentru că aţi dori să plătească pentru $ disc. Vă rugăm să nu ia acest comentariu a greşit drumul. Ca de obicei, Mulţumesc, ServerGuy MPenney |