![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Práve som dostal počítač s 3gigs RAM a 320HDD. Duální procesor atd, atd, Kdybych nainstalovat XP a tam by sa to beží? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Môj systém: Toshiba Satellite A200-28p
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Otázka nedáva zmysel.
| |||
| |||
| Vaše právo o tom, jak jsem znie otázka. Kúpil som novú plochu s vyššie uvedenými parametrami. Ak si nainštalovať Windows XP Pro, by to prebiehať ako šampiónov? 3gigs RAM by malo byť dosť rýchle bych predstaviť. Takže by som mal nainštalovať na XP Pro, alebo ju s priehľad sp1? Len čo si myslíte o to je to, čo som si, aby moje determation od. Ďakujem vám obom, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zostaňte s Vista SP1. Prečo sa krok vzad. XP je starý, Vista je nový. Idem do modernizácie našich domov a kancelárskych počítačoch Vista tento vianočné prestávke, možná i získať aktuálne.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
![]() A áno, povedal by som vydržať Vista SP1, ak sú skutočne majú problémy s ňou. Môj systém: Prvé OC
|
|
| |||
| |||
| Súhlasím, že je s ohľadom krokom späť, som nenašla na všetky problémy s kompatibilitou, hoci môžete nastaviť ich spustení v xp. Ale Windows 7 je na ceste von skoro rovnako. Potom, čo sme si na Vista (ktoré som mal na mojom notebooku) nebolo zlé, espacially robiť niektoré tweeks, budeme dostať Windows 7 im určite na každej novej stanice kúpil. A já vám oznámenie obaja stále používate XP, ktoré isnt zlé. Chystáte z Vista na Windows Vista a čoskoro 7 bol mimo * 2 roky?) Akejkoľvek myšlienky na to? |
|
| |||
| |||
| Takže ak máte kópiu Vista, ktoré môžete dať na to, ak budete potrebovať kúpiť jeden, povedal by som vydržať XP (pardon z toho, ako som čítal, že to znelo ako že jsi mal kopírovať, ale teraz z toho, čo vaše hovorí, že to znie ako ty nie sú) však nemyslím si, že tam je veľký rozdiel medzi Vista a Windows 7, ako bolo medzi XP a Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft nikdy vlastniť taký veľký rozdiel medzi mnou a XP, a prisahal, že už nikdy nebude taký veľký rozdiel znova. Windows 7 - Áno, je to ide, ale je to veľmi ďaleko. Môže byť na nových počítačoch, na konci roka 2009 okolo Vianoc, ale kto vie. Tiež som si teóriu, že mnoho IT miestach bude úplne preskočiť Vista, svalím z XP na Windows 7. Thingie Ako povedal, je tiež menšie, alebo rozdiel medzi Vista a 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Prečo je to, že OS je nainštalovaný a nemáte žiadny spôsob reinštaláciou OS? Bolo by pekné, keby vyhodili do iso to s kľúčom na použitie, ak máte urobiť čistú inštaláciu. Môžeš sa na výrobcu a požiadajte o jeden alebo existuje spôsob, ako zistiť, aké je vaše sériové? Nesmie byť ment ako hackovanie metódy, ale viac alebo menej, ak potrebujete požičať someones, pretože ste dont chcem platiť USD za disk. Prosím Neužívajte tento komentár zlým spôsobom. Ako vždy Vďaka, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Používanie programov na počítači v sieti z hlavného počítača | hotchef23 | Siete, Modemy & VoIP | 7 | 31. mája 2008 14:25 |
| Thread Tools | |
| |