![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| ЈА праведан је добио рачунар са 3гигс од овна и 320ХДД. Двопроцесорски итд итд, Да се инсталира КСП на њега би се и тамо су га користите? Тханкс ин адванце, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Мы Сыстем: Тосхиба сателлите А200-28П
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питање не смисла.
| |||
| |||
| Ваше право о начину сам формулисана на питање. Ја купио нови десктоп са наведеним наочаре. Кад бих инсталирате Уиндоус КСП Про, би га да покреће као шампион? 3гигс РАМ-а би требало да изврши то згодан брз бих замислити. Тако бих требао инсталирати ксп про на ту или задржати са видик сп1? Ваше мишљење о управо је то оно што ћу радити са моја детерматион. Многобројан захвалност за вас обоје, МПеннеы |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Остани са Видик СП1. Зашто се корак уназад. КСП је стара, Виста је нови. Ја одлазим на све надоградити наш дом и канцеларија рачунара на Виста Божића ове паузе, али може доћи и до данас.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
![]() И тако, рекао бих стицк са Видик СП1 осим ако сте заиста имају проблема са њим. Мы Сыстем: Прво ОЦ
|
|
| |||
| |||
| Слажем се да је узимање корак назад, И'м нот фоунд компатибилност свих питања, иако можете поставити их приказују у ксп. Али Уиндоус 7 долази ускоро ас уелл. Када ћемо добити користи за видик (које сам имао на мој лаптоп) није била лоша, еспациаллы радиш неке туеекс, ми ћемо бити узимајући Уиндоус 7 ИМ сигурни на свакој станици купио нови. А ја вас приметити како се још увек користи КСП, која није лоша ствар. Гоинг из Уиндоуси Видик 7 ускоро и видик је оут * 2 године?) Било која мисли на то? |
|
| |||
| |||
| Па ако имате копију Виста које се може ставити на, учините то, ако би требао купити један, рекао бих стицк са КСП (извињавамо се на начин да га се чита као соундед мислили сте имали копија, али сада шта од ваше казивање, то звучи као да не) Али ја не мислим постоји много разлика између 7 и Уиндоус Виста, као има је између КСП па Видик. |
|
| |||
| |||
| Мицрософт није намењен за такве има велики јаз између мене и КСП и заклели су се више никада неће бити такав велики јаз поново. Уиндоус 7 - Да то долази, али то је врло дуг пут офф. Он мај бити на новим рачунарима на крају 2009 око Божића, али ко зна. ЈА исто тако имати теорију која пуно места ИТ цијелости ће прескочити Виста анд ролл из система Уиндоус КСП на 7. Као тхингие рекао, ту је и мање или разлика између Виста и 7.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Зашто је тај ОС долази инсталиран и немате начин поново инсталирати ОС? Било би лепо ако се баци у исо то са кључем за употребу ако имате за направити чисту инсталацију. Можете ли се обратити и питати за макер један или постоји начин да кажем оно што је ваш серијски? Ма да не буде као цјепкање метода више или мање, али ако треба да позајмите сомеонес јер не желе да плате $ за диск. Молимо, немојте се овај коментар на криви пут. Као и увек, Хвала, СерверГуы МПеннеы |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Коришћење програма на рачунару у мрежи од главног рачунара | хотцхеф23 | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 7 | 31 мај 2008 14:25 |
| Тхреад Тоолс | |
| |