![]() |
|
| |||
| |||
| Ben sadece Ram ve 320HDD ve 3gigs sahip bir bilgisayar var. Çift İşlemci vs, vs, Eğer orada XP kurmak ve mıydı o çalışıyor olurdu? Thanks in advance, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Benim Sistemi: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Soru ifade etmemektedir.
| |||
| |||
| Ben soru ifadelerle yolu hakkında Sağ. Ben yukarıdaki özellikleri ile yeni bir masaüstü aldım. Eğer Windows XP Pro, bir şampiyon gibi çalışır yüklemek? RAM 3gigs oldukça hızlı ben hayal ediyorum yapmak gerekir. Ben üzerinde XP Pro yüklemek veya Vista SP1 ile tutmak? Bu benim benim determation ne yapacağız olduğunu Sadece düşünceler. İkinize de çok teşekkürler, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kalış Vista SP1 ile. Neden geri adım atmak. XP old, Vista yeni. Ben Vista'ya bu Noel molası tüm ev ve ofis bilgisayarları yükseltmek için de bugüne kadar elde edebilirsiniz gidiyorum.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
![]() Eğer gerçekten bu sorun yaşıyorsanız Ve evet, ben Vista SP1 ile sopa söyleyebilirim. Benim Sistemi: İlk OC
|
|
| |||
| |||
| Ben tekrar, bütün uyumluluk konuları, bulunamadı yaşıyorum bile XP'de çalıştırmak için bunları bir adım atıyor katılıyorum. Ancak Windows 7 yakında da açıyor. Sonra uzak manzara alışması (benim laptopunda) bu kötü değildi, espacially bazı tweeks yaparken, Windows 7 Sohbet her yeni istasyonda emin elde hangi vardı aldım. Her ikisi de halen kötü bir şey isnt XP kullanıyorsanız Ve sana haber. Vista Windows 7 yakında ve Vista Going to * 2years?) Dışarı edildi Bu konuda herhangi bir düşünce? |
|
| |||
| |||
| Peki eğer Vista'nın bir kopyasını da size, koyabilirsiniz yapalım, eğer satın alabilirsiniz, ben XP ile (ben gibi bir kopya olduğunu sanıyordum, ama şimdi geldi okumak yolundan üzgünüm sopa söyleyebilirim gerekir var gibi etmemesi için ne söyleyerek gelen bu) Ancak orada Vista ve Windows 7 arasındaki kadar fark da XP ve Vista arasında olduğunu olduğunu sanmıyorum geliyor. |
|
| |||
| |||
| Microsoft, ME ve XP arasında böyle büyük bir boşluk olan, ve amaçlanan hiç yemin böyle büyük bir uçurum daha asla. Windows 7 - Evet geliyor, ama bu çok uzun bir yol vardır. Yeni bilgisayarlarda Noel yaklaşık 2009 sonunda olabilir, ama kim bilir. Ayrıca, bunun bir sürü tamamen Vista atlayacak yerlerde bir teori var ve Windows 7 üzerine XP rulo. Olarak thingie söyledi de veya Vista ile 7 arasında bir fark daha var.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Neden bu işletim sistemi yüklü gelen bu ve OS yeniden yükleme hiçbir yolu yok mu? Eğer temiz bir yüklemek yapmak zorunda eğer bu bir ISO kullanmak üzere tuşu ile attı It would be nice. Size yapımcısı ulaşabilir miyim ve bir talep ya da sizin seri ne olduğunu anlatmak için bir yol var? Bir hack yöntemi, ancak daha fazla veya daha az varsa, çünkü disk için $ ödemek istediğiniz dont someones ödünç gerekir olarak da gerekir. Lütfen yanlış şekilde bu yorum yapmayız. Her zaman olduğu gibi, Teşekkürler, ServerGuy MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |