![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я тільки що отримав комп'ютер з 3gigs ОЗУ і 320HDD. Подвійний процесор і т.д., і т.д., Якщо б я установці XP там і чи матиме це працює? Спасибо заранее, |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| __________________ Моя система: Toshiba Satellite A200-28P
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Питання не має сенсу.
| |||
| |||
| Ваші права про те, як мені сформулювати це питання. Я купив новий робочий стіл з вищевказаним специфікаціям. Якщо встановити Windows XP Pro, чи буде це працювати як чемпіон? 3gigs ОЗУ повинна зробити це досить швидко я б собі уявити. То ж чи варто встановити XP Pro там або зберегти його з Vista SP1? Просто ваші думки з цього є те, що я зроблю з моєю determation. Велике спасибі вам обом, MPenney |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Залишайтеся з Vista SP1. Навіщо крок назад. XP старий, Vista є новою. Я збираюся оновити всі наші дому та офісу комп'ютери для Vista ця перерва Різдва, може також стати на сьогоднішній день.
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
![]() І так, я б сказав, палиця з Vista SP1, якщо ви дійсно виникли проблеми з ним. Моя система: Перший OC
|
|
| |||
| |||
| Я згоден, це крок назад, я не знайшов всіх проблем з сумісністю, хоча ви можете налаштувати їх для роботи в XP. Але Windows 7 виходить тільки добре. Як тільки ми звикаємо до Vista (яку я на моєму ноутбуці) було не погано, espacially робити деяким tweeks, ми будемо отримувати Windows 7 IM впевнений на кожній новій станції купили. І я помічаю, як ви все ще використовуєте XP, яка хіба це погано. Переходячи від Vista до Windows 7 найближчим часом і перспектива була виїзду * 2years?) Будь-які думки з цього приводу? |
|
| |||
| |||
| Ну якщо у вас є копія Vista, який можна одягти, це зробити, якщо вам доведеться купити, я б сказав, палиця з XP (шкода від того, як я прочитав це звучало як думали, що копія, але тепер від того, що Ваші слова, схоже, у вас немає), однак я не думаю, що така ж різниця між Vista і Windows 7, як було між XP і Vista. |
|
| |||
| |||
| Microsoft не збирався від наявності такого великого розриву між ME і XP, і присягнув ніколи не буде такий великий розрив знову. Windows 7 - Так, це прийде, але це дуже далеко. Це може бути на нових комп'ютерах в кінці 2009 року під Різдво, але хто знає. У мене теж є теорія, що багато його місці буде повністю пропустити Vista і XP з рулону на Windows 7. Як сказав штучка, є менш різниця між Vista і 7.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Чому це відбувається ОС встановлена і ви ніяк не про перевстановлення ОС? Було б непогано, якщо б вони кинули в ISO його з ключем для використання, якщо вам потрібно зробити нове встановлення системи. Ви можете звернутися до його виробника і попросити одного чи є спосіб сказати, що ваші послідовні таке? Не слід Ment як метод злому, але більш-менш, якщо вам потрібно комусь позичати, тому що ви не хочете платити $ за диск. Будь ласка, не приймайте цей коментар з неправильним шляхом. Як завжди, Спасибі, ServerGuy MPenney |