![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ако покупката на компютър и софтуер е alreay там IIS Има ли начин за ръчно изгоря резервно на ОС? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете да получите софтуер волята клонинг ви harddrive с цип тип файл.
| |||
| |||
| Знаете ли на всеки софтуер, който ще клонинг на ОС на Zip файл. След това е компресиран как да си я взел за да заредите това е самостоятелно. Нов човек трябва стария Vista и XP Pro SP3 е и аз помислих бях лепкава, където можете да ги добавите, както на? |
|
| |||
| |||
| безплатна нас това, което означаваше, Имал пръчка на XP & Vista .... Whats ползата от тях като двете там? |
|
| |||
| |||
| е trere А; линк comparng двете togerher <M Много благодаря, |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Вие ще трябва да създадете свой собствен възстановяване дискове използвайки този дял. Обърнете се към ръководството за подробности, тъй като името на инсталирани прилагане, използвани за тази варира от производителя на производителя. Както за възстановяване, която ви е необходима, за да стартирате конзолата за възстановяване в (обикновено F12) и изберете опцията за възстановяване на системата. Тя ще поиска възстановяване DVD дискове тогава. |
|
| |||
| |||
| Благодаря на всички. Аз ще се заемем с manafacture възстановяване и създаване на дискове, ако нещо е да се объркат. MPenney |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Unmountable Обувка том, № Твърд диск Намерени, имам Windows Ремонт диск | ve0804 | Дискове & сменяемите носители | 6 | 14 май 2009 г. 14:42 |
| Заразени Computer, Загубата дисково пространство! | bloomyisia | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 30 | 4 май 2009 г. 12:46 |
| Диск Обувка Неспазването, Вмъкване система диск и натиснете Въведи | joebeaven | Дискове & сменяемите носители | 10 | 18 Март 2009 17:39 |
| Нов компютър няма да прочетете Windows диск | Danlennon3 | Общи Софтуер Чат | 1 | 6 Март 2009 03:41 |
| Не инсталира на твърдия диск на компютъра ми TT | link590o | Дискове & сменяемите носители | 5 | 5-и парламентарен Jan 2008 17:11 |
| Нишка Инструменти | |
| |