![]() |
|
| |||
| |||
| Εάν έχετε αγοράσει έναν υπολογιστή και το λογισμικό είναι alreay για IIS εκεί υπάρχει ένας τρόπος για να κάψετε το χέρι πίσω από το λειτουργικό σύστημα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε να πάρετε το λογισμικό θα κλώνος σας σκληρούς δίσκους σε ένα αρχείο zip τύπου.
| |||
| |||
| Γνωρίζετε ότι κάθε λογισμικό θα κλώνος το OS σε ένα αρχείο zip. Μετά είναι zipped Πώς να επαναφορτώσετε είναι αυτο. Νέο ένα έχει Vista και το παλιό έχει XP Pro SP3 και νόμιζα ότι ήταν μια κολλώδη, όπου μπορείτε να προσθέσετε αυτά τα δύο συμβαίνει;; |
|
| |||
| |||
| freeware μας τι εννοούσα, Θα είχε ένα ραβδί του xp & vista .... Τι όφελος έχουν οι δύο τους εκεί; |
|
| |||
| |||
| είναι ένα trere? comparng σύνδεση των δύο togerher <M Ευχαριστώ πολύ, |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Θα χρειαστεί να δημιουργήσετε το δικό σας ανάκτησης δίσκους χρησιμοποιώντας αυτό το διαμέρισμα. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο για λεπτομέρειες, γιατί το όνομα του προεγκατεστημένη εφαρμογή που χρησιμοποιείται για αυτό διαφέρει από κατασκευαστή σε κατασκευαστή. Όπως και για την επιστροφή, θα πρέπει να εκκινήσετε σε κονσόλα (συνήθως F12) και επιλέξτε το σύστημα ανάκτησης επιλογή. Θα ρωτήσω για την ανάκτηση των DVD τότε. |
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ όλους. Θα πάρω με τη δημιουργία ενός manafacture και ανάκτησης δίσκους αν κάτι είναι να πάει στραβά. MPenney |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Unmountable τόμος εκκίνησης, Hard Disk Δεν βρέθηκε, έχω Windows Repair Disk | ve0804 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 6 | 14 Μαΐου 2009 14:42 |
| Μολυσμένο υπολογιστή, απώλεια χώρου στο δίσκο! | bloomyisia | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 30 | 4η Μαΐου 2009 12:46 |
| Boot Disk Παράβαση, Εισαγωγή Συστήματος δίσκο και πατήστε Enter | joebeaven | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 10 | 18 Μαρ 2009 17:39 |
| Νέα υπολογιστή δεν θα Διαβάστε Windows Disk | Danlennon3 | Γενικά Λογισμικό Chat | 1 | 6 Μαρ 2009 03:41 |
| Δεν σκληρό δίσκο εγκατεστημένο στον υπολογιστή μου ΤΤ | link590o | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 5 | 5 Jan 2008 17:11 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |