manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

New Computer / Ne Disk naravno

Reply

Thread Tools
Old 3. studeni 2008, 14:15
Member Group

Default New Computer / Ne Disk naravno

Ako kupite računala i softver alreay o IIS postoji li neki način da ručno opeklina back up OS?
Old 3. studeni 2008, 14:21
Administrator Group

Možete dobiti softver volja klon tvoj harddrive na zip file type.

Rekao je da je bilo koji pristojan PC prodavatelj će vam dati OS na CD-u ili CD-i recovery / particije.

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. studeni 2008, 14:55
Member Group

Znate li za bilo koji softver koji će klon OS na Zip datoteku.
Nakon što je zazipan Kako ste dobili to prekrcati to self.

Novi se Vista i stara se XP Pro SP3, a ja sam mislio priljepljiv gdje možete ih dodati na oba?
Old 3. studeni 2008, 15:08
Member Group

freeware nam što sam značilo,
Vi imali drvo xp & vista .... Što je prednost što ih oboje postoji?
Old 3. studeni 2008, 18:52
Member Group

je trere a; link comparng dva togerher <M

Mnogo Hvala
Old 5. studenog 2008, 03:33
Novi član grupe

Quote:
Originally Posted by mpenney View Post
Ako kupite računala i softver alreay o IIS postoji li neki način da ručno opeklina back up OS?
Ako nisu dobivali instaliranje diskova ili oporavka od diskova proizvođača, zatim tvornicu zadanu instalaciju OS + software loadout će biti u zasebnom recovery particiju.

Morat ćete napraviti vlastitu recovery diskova koji koriste ovaj particiju. Se odnose na priručnik za pojedinosti, jer ime je preinstalled application koristiti za ovaj varira od proizvođača do proizvođača.

Što se tiče oporavka, morat ćete to čizma u Recovery Console (obično F12) i odaberite mogućnost oporavka sustava. To će vas pitati za oporavak DVDa onda.
Old 9. studenog 2008, 00:49
Member Group

Hvala svima. Ja ću doći s manafacture i napraviti recovery diskovima, ako ništa da krenu krivo.

MPenney
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk ve0804 Drives & Izmjenjivi mediji 6 14. svibanj 2009 14:42
Zaraženih računala, Gubitak prostora na disku! bloomyisia Virus, Spyware i sigurnost 30 4. svibanj 2009 12:46
Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter joebeaven Drives & Izmjenjivi mediji 10 18. ožujak 2009 17:39
Novo računalo neće Pročitajte Windows Disk Danlennon3 Općenito Software Chat 1 6. ožujak 2009 03:41
No hard disk instalirati na mom računalu TT link590o Drives & Izmjenjivi mediji 5 5. siječanj 2008 17:11
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.