![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ako kupite računala i softver alreay o IIS postoji li neki način da ručno opeklina back up OS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Možete dobiti softver volja klon tvoj harddrive na zip file type.
| |||
| |||
| Znate li za bilo koji softver koji će klon OS na Zip datoteku. Nakon što je zazipan Kako ste dobili to prekrcati to self. Novi se Vista i stara se XP Pro SP3, a ja sam mislio priljepljiv gdje možete ih dodati na oba? |
|
| |||
| |||
| freeware nam što sam značilo, Vi imali drvo xp & vista .... Što je prednost što ih oboje postoji? |
|
| |||
| |||
| je trere a; link comparng dva togerher <M Mnogo Hvala |
|
| |||
| |||
| Quote:
Morat ćete napraviti vlastitu recovery diskova koji koriste ovaj particiju. Se odnose na priručnik za pojedinosti, jer ime je preinstalled application koristiti za ovaj varira od proizvođača do proizvođača. Što se tiče oporavka, morat ćete to čizma u Recovery Console (obično F12) i odaberite mogućnost oporavka sustava. To će vas pitati za oporavak DVDa onda. |
|
| |||
| |||
| Hvala svima. Ja ću doći s manafacture i napraviti recovery diskovima, ako ništa da krenu krivo. MPenney |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Unmountable Boot Volume, No Hard Disk Pronađeno sam Windows Repair Disk | ve0804 | Drives & Izmjenjivi mediji | 6 | 14. svibanj 2009 14:42 |
| Zaraženih računala, Gubitak prostora na disku! | bloomyisia | Virus, Spyware i sigurnost | 30 | 4. svibanj 2009 12:46 |
| Disk Boot Failure, Insert System Disk i pritisnite Enter | joebeaven | Drives & Izmjenjivi mediji | 10 | 18. ožujak 2009 17:39 |
| Novo računalo neće Pročitajte Windows Disk | Danlennon3 | Općenito Software Chat | 1 | 6. ožujak 2009 03:41 |
| No hard disk instalirati na mom računalu TT | link590o | Drives & Izmjenjivi mediji | 5 | 5. siječanj 2008 17:11 |
| Thread Tools | |
| |