![]() |
|
| |||
| |||
| אם אתה רוכש מחשב ו התוכנה alreay ב IIS שם יש דרך ידנית לצרוב הגיבוי של מערכת ההפעלה? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לקבל את התוכנה clone שלך יהיה harddrive על סוג קובץ ZIP.
| |||
| |||
| האם אתה יודע על כל תוכנה אשר clone את מערכת ההפעלה של קובץ Zip. אחרי זה בקובץ ZIP איך אתה קולט את זה כדי לטעון מחדש של העצמי. יש חדש ישן Vista יש XP Pro SP3 ואני חשבתי שאני דביק שבו אתה יכול להוסיף על שניהם?? |
|
| |||
| |||
| freeware לנו מה שהתכוונתי, היה לך מקל של XP & Vista .... מה את היתרון של שניהם שיש להם שם? |
|
| |||
| |||
| הוא trere A; הקישור comparng שני togerher <ז Many thanks, |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
יהיה עליך ליצור את ההתאוששות הדיסקים באמצעות מחיצה זו. המדריך מתייחס לפרטים, כי את שמו של היישום המשמש מותקם מראש זה משתנה ממקום ליצרן כדי ליצרן. באשר recovering, תצטרך לאתחל לתוך השחזור (בדרך כלל F12) ובחר את האפשרות לשחזור המערכת. הוא ישאל את מסוף עבור תקליטורי DVD אז. |
|
| |||
| |||
| תודה לכולם. אני נתחיל עם manafacture וליצור לשחזור דיסקים אם משהו הוא להשתבש. MPenney |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Unmountable האתחול, לא נמצאו דיסקים קשיחים, יש לי דיסק של Windows לתיקון | ve0804 | כוננים & נשלפת | 6 | 14th מאי 2009 14:42 |
| המחשב נגוע, Losing שטח הדיסק! | bloomyisia | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 30 | 4th מאי 2009 12:46 |
| כשל דיסק אתחול, הכנס דיסק המערכת והקש Enter | joebeaven | כוננים & נשלפת | 10 | 18 מרץ 2009 17:39 |
| מחשב חדש לא קרא את הדיסק של Windows | Danlennon3 | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 6 מרץ 2009 03:41 |
| אין דיסק קשיח מותקן במחשב שלי TT | link590o | כוננים & נשלפת | 5 | ה -5 בחודש ינואר 2008 17:11 |
| שרשרת כלים | |
| |