![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ak si kúpite počítač a softvér je alreay na IIS tam existuje spôsob, ako ručne horieť jeden zálohovať na OS? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete získať softvér sa bude klonovat váš pevný disk do súboru typu zip.
| |||
| |||
| Viete, z akéhokoľvek softvéru, ktorý bude klonovat OS na zip súboru. Potom, co je to zazipovaný ako vám to reload je to samo. Vista má nové a staré má XP Pro SP3 a myslel som, že som bol lepivými kde môžete pridať ako na ne? |
|
| |||
| |||
| freeware nám, čo si myslia, Měl jsi drevo XP & Vista .... Čo sa v prospech toho, ako je tam? |
|
| |||
| |||
| je trere a; odkaz comparng dva togerher <M Mnohé Vďaka |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Budete musieť vytvoriť vlastné využitie diskov pomocou tohto oddielu. Odkázať na manuál pre detaily, pretože meno je predinštalovaná aplikácia, použité na tento líši od výrobcu k výrobcovi. Pokiaľ ide o repatriáciu, budete musieť spustiť konzolu pre zotavenie (obyčajne F12) a vyberte možnosť obnovenia systému. Bude sa pýtať na využitie DVD potom. |
|
| |||
| |||
| Vďaka všetkým. I'll dostať sa manafacture a vytvoriť využitie diskov, ak je to niečo pokazí. MPenney |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Unmountable Zavádzacia Zväzok č pevný disk Našiel som Windows Opravy diskov | ve0804 | Drives & Removable Media | 6 | 14. mája 2009 14:42 |
| Infikovaného počítača, Prehra diskový priestor! | bloomyisia | Virus, spyware a bezpečnosť | 30 | 4. mája 2009 12:46 |
| Disk Zavádzacia Nedodržanie, vložte systémový disk a stlačte Enter | joebeaven | Drives & Removable Media | 10 | 18. marca 2009 17:39 |
| Nový počítač bude nečtli Windows Disk | Danlennon3 | Všeobecné Software Chat | 1 | 6. marca 2009 03:41 |
| No hard disk inštalovaný na svojom počítači TT | link590o | Drives & Removable Media | 5 | 5. januára 2008 17:11 |
| Thread Tools | |
| |