![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ако купите рачунара и софтвер алреаы о ИИС постоји ли неки начин да ручно опеклина бацк уп ОС? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете добити софтвер воља клон твој харддриве на зип филе тыпе.
| |||
| |||
| Знате ли за било који софтвер који ће клон ОС на Зип датотеку. Након што је зазипан Како сте добили то прекрцати то селф. Нови се Виста и стара се КСП Про СП3, а ја сам мислио приљепљив где можете да их додате на оба? |
|
| |||
| |||
| фрееуаре нам што сам значило, Ви имали дрво ксп & виста .... Шта је предност што их обоје постоји? |
|
| |||
| |||
| је трере а; линк цомпарнг два тогерхер <М Много Хвала |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Мораћете да направите сопствену рецоверы дискова који користе овај партицију. Се односе на приручник за детаље, јер име је преинсталлед апплицатион користити за овај варира од произвођача до произвођача. Што се тиче опоравка, мораћете да то чизма у Рецоверы Цонсоле (обично Ф12) и изаберите могућност опоравка система. То ће вас питати за опоравак ДВДа онда. |
|
| |||
| |||
| Хвала свима. Ја ћу доћи са манафацтуре и направити рецоверы дисковима, ако ништа да крену криво. МПеннеы |