![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Якщо ви купуєте комп'ютер і програмне забезпечення alreay там IIS Чи є спосіб, щоб вручну записати резервні копії операційної системи? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете отримати програмне забезпечення буде клоном жорсткого диска з типом файлу ZIP.
| |||
| |||
| Чи знаєте ви, будь-якого програмного забезпечення, яке клону ОС файлу Zip. Після його блискавки як ви отримаєте його завантажуєте його собі. Нові доводиться Vista і має одну стару XP Pro SP3 і я думав, липка, де ви можете додати їх як на? |
|
| |||
| |||
| Freeware нам, що я мав на увазі, Ви були паличкою XP & Vista .... Whats вигода від наявності їх як там? |
|
| |||
| |||
| є trere; посилання comparng двох togerher <M Many Thanks, |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Вам буде потрібно створити свій власний диск відновлення, використовуючи цей розділ. Зверніться до керівництва по докладніше, тому що ім'я встановлених додатків для цього варіюється від виробника. Що стосується відновлення, вам потрібно завантажитися в Recovery Console (як правило, F12) і вибрати опцію відновлення системи. Він буде просити про відновлення DVDs тоді. |
|
| |||
| |||
| Спасибо всем. Я отримаю з manafacture і створення дисків відновлення якщо щось помилитися. MPenney |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Демонтується завантажувального томи, не знайдено жорстких дисків, у мене Windows Repair Disk | ve0804 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 6 | 14 травня 2009 14:42 |
| Заражений комп'ютер, Втрати дискового простору! | bloomyisia | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 30 | 4 травня 2009 12:46 |
| DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM диск і натисніть Enter | joebeaven | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 10 | 18 березня 2009 17:39 |
| Новий комп'ютер не читайте диска Windows | Danlennon3 | General Software чат | 1 | 6 березня 2009 03:41 |
| Немає жорсткого диска встановлений на моєму комп'ютері TT | link590o | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 5 січня 2008 17:11 |
| Різьба Інструменти | |
| |