![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте, аз подредени, че и аз съм като голям развълнувана хлапе чака за новия ми лаптоп 160gig вътрешен твърд диск, за да бъдат доставени. Когато инсталирате съм като се използва възможността да сритам Microshaft се веднъж и за всички и инсталирате Ubuntu. Единственият проблем е, че имам няколко задачи трябва да се прави редовно, като използвате софтуер за редактиране на актуализация ми пронто (потребител дизайн дистанционно управление), което говори чрез USB и обновяване моя спътник кутия чрез NUL 9pin кабел, Също така ще се в близко бъдеще искате да свържете компютъра с уеб камера прикрепена към моята телескоп, аз съм човек с много хобита. Моят проблем е, че повечето от тези дейности са основно catered за XP операционна система софтуер, но аз не искам да се проведе затворник да XP само заради това. След като инсталират Ubuntu съм мислене на инсталиране на VMWare и се чудеха какво много от вас там, че имат много повече опит от мен, може да посъветва как компетентните този софтуер е за движение XP програми в рамките на Linux, които изискват да се прехвърли информация, свързана с хардуера. Моля, не съветва двойна обувка вариант, както аз съм решен да направи пауза и Ubuntu ще бъде моят единствен операционна system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, че ще бъде в състояние да постигнат това, което искам, освен ако не можете да получите Linux драйвери за нея наистина. Защо не само имат двойна обувка?
|
| |||
| |||
| Бих кажа най-добрият ти залог ще бъде да се използва вино. Става въпрос за един отворен код изпълнението на Windows API върху X, OpenGL и Unix. Отидете тук, за да проверите това: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Благодарение serverguy, но както казах аз наистина не искам да двойствен обувка. В VMWare е виртуален работен плот, който можете да инсталирате XP и да съм, тъй като научили, че можете да инсталирате драйверите за него така че защо да не си мислиш, че ще работи. Просто струва ми се, че ако не се качваме на компютъра, за да направи 10 мин работа отнема 30 минути, защото това прави промени и актуализации, че в момента и това е което искам да се махна от. В разговор е Ubuntu могат да имат проблеми с настройката на първия, но след като свърши актуализации AR далеч по-логично и прави каквото ти кажа, че вместо да правиш неща зад гърба си. Мисля, че VMWare може да бъде отговорът на проблемите ми, но както ви казвам това, което правя Бих искал да знам причините защо. |