![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý den, objednal jsem si ho a jsem nadšen jako velký kluk čekají na můj nový laptop 160gig interní pevný disk, které mají být dodány. Při instalaci jsem pomocí příležitost pro nastartování Microshaft jednou pro vždy a instalovat ubuntu. Jediným problémem je, že jsem pár úkolů chci na pravidelné bázi, jako je použití editační software aktualizovat můj Pronto (uživatel konstrukce dálkového ovládání), který mluví přes USB a aktualizovat své satelitní krabice přes Nul 9pin kabel, Budu se také v blízké budoucnosti se chtějí připojit k počítači se připojuje k mé webcam teleskop, jsem člověk s mnoha koníčky. Můj problém je, že většina z těchto činností jsou především zajištěný pro XP operační systém, software, ale nechci být drženy v zajetí na XP jen kvůli tomu. Jakmile jsem nainstalované ubuntu jsem přemýšlel instalace VMWare a divil se, co mnozí z vás z toho, že mají daleko více zkušeností než já, může poradit, jak tento příslušný software pro XP běžící programy v Linuxu, které vyžadují, aby udělil Informace pro připojené hardware. Prosím, není radit duální boot možnost, jak já jsem odhodlán učinit přestávku a ubuntu bude můj jediný operační system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že budete schopni dosáhnout co chceš, pokud můžete získat ovladače pro Linux je fakt. Proč ne jen mít duální boot?
|
| |||
| |||
| Já bych řekl vaše nejlepší sázka bude používat VÍN. Je to open-source implementaci Windows API nad X, OpenGL a Unix. Jdi sem se podívat: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Díky serverguy, ale jak jsem řekl, já opravdu nechci duální boot. V VMWare je virtuální pracovní plochy, které můžete instalovat XP a naučil jsem se od vás, že můžete také nainstalovat ovladače na to tak proč by si myslíte, že by práci. Prostě se zdá se mi, že kdybych si na počítači dělat a 10 min práce trvá 30 minut, protože tato aktualizace a aktualizace, které v současné době, a to je to, co chci dostat pryč od. V talk je ubuntu mohou mít problémy při prvním nastavení, ale jakmile se provádí aktualizace ar mnohem logičtější a dělat to, co řeknete, že na rozdíl od dělá věci za zády. Já si myslím, že VMWare může být odpověď na můj problém, ale jak říkáte, co mám rád by věděl proč. |