![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας, έχω παραγγείλει και είμαι σαν ένα μεγάλο παιδί διεγειρόμενα αναμονής για το νέο μου laptop 160gig εσωτερική μονάδα σκληρού δίσκου που πρόκειται να παραδοθεί. Όταν κάνω εγκατάσταση Είμαι χρησιμοποιώντας την ευκαιρία να εκδιώξουν Microshaft μία φορά και για όλους και την εγκατάσταση του Ubuntu. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω ένα ζευγάρι των καθηκόντων που πρέπει να κάνει σε τακτική βάση, όπως είναι η χρήση λογισμικού επεξεργασίας για την ενημέρωση μου Pronto (χρήστης σχεδιασμού τηλεχειριστήριο) που μιλάει μέσω USB και ενημέρωση μου κουτί μέσω δορυφόρου NUL 9pin καλώδιο, Θα επίσης στο εγγύς μέλλον, θέλουν να συνδέσετε τον υπολογιστή σε μια webcam επισυνάπτεται στο τηλεσκόπιο μου, είμαι ένας άνθρωπος με πολλά ενδιαφέροντα. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι περισσότερες από τις δραστηριότητες αυτές είναι κυρίως μέριμνα για XP λειτουργικό σύστημα λογισμικού, αλλά δεν θέλω να κρατούμενος θα πραγματοποιηθεί σε XP μόνο λόγω του γεγονότος αυτού. Μόλις έχω εγκαταστήσει ubuntu σκέφτομαι την εγκατάσταση VMWare και αναρωτήθηκε ποιες είναι οι πολλοί από εσάς εκεί έξω, που έχουν πολύ μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα, μπορεί να συμβουλεύει σχετικά με τον τρόπο αυτό το λογισμικό είναι αρμόδια για την εκτέλεση προγραμμάτων XP εντός του Linux που χρειάζονται για να περάσουν στις πληροφορίες που συνδέονται με το υλικό. Παρακαλώ μην συμβουλεύει μια διπλή επιλογή εκκίνησης όπως είμαι αποφασισμένη να κάνει την διακοπή και ubuntu θα μου ένα και μόνο λειτουργικό system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν πιστεύω ότι θα είστε σε θέση να επιτύχει ό, τι αν δεν θέλετε να βρείτε οδηγούς για το Linux είναι πραγματικά. Γιατί απλά δεν έχουν διπλή εκκίνηση;
|
| |||
| |||
| Είχα πει σας στοίχημα θα ήταν καλύτερο να χρησιμοποιήσετε ΚΡΑΣΙΟΥ. Είναι ένα Open Source εφαρμογή του Windows API για την αρχή της X, OpenGL, και Unix. Μεταβείτε εδώ για να δεις: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Χάρη serverguy, αλλά όπως είπα και πραγματικά δεν θέλουμε να διπλής εκκίνησης. Το VMWare είναι μια εικονική επιφάνεια εργασίας που μπορείτε να εγκαταστήσετε XP και για να έχω μάθει από το ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε τους οδηγούς να είναι έτσι γιατί να μην νομίζετε ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει. Απλώς έχω την εντύπωση ότι, αν έχω στον υπολογιστή για να κάνουν μια δουλειά 10 λεπτά θα διαρκεί 30 λεπτά, διότι αυτή η ενημέρωση και ότι η ενημέρωση αυτή τη στιγμή και αυτό είναι που θέλω να ξεφύγω από. Η ομιλία είναι ubuntu μπορεί να έχει προβλήματα από την πρώτη στιγμή, αλλά με την εγκατάσταση των ενημερωμένων εκδόσεων ar γίνει πολύ πιο λογική και να κάνουμε ό, τι σας πω ότι σε αντίθεση με κάνει πράγματα πίσω από την πλάτη σας. Νομίζω ότι το VMWare μπορεί να είναι η απάντηση για να μου τα προβλήματα, αλλά όπως λέτε αυτό που κάνετε θα ήθελα να ξέρω τους λόγους. |