manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Općenito Software Chat

Register

Novi operacijski sustav veliki dan je blizu!

Reply

Thread Tools
Old 4. prosinca 2007, 04:45
Member Group

Halo, Ive 'je naređeno i ja sam kao veliki uzbuđeni jareća čekaju moj novi laptop 160gig interni hard disk da bude dostavljena. Kad sam instalirati Im 'koristeći priliku da Microshaft kick out jednom i za sve i instalirati ubuntu. Jedini problem je da imam par zadataka da trebam raditi na redovnoj osnovi, kao što su korištenje uređivanje softver ažurirati moj pronto (korisnik dizajn daljinsko upravljanje) koji govori preko USB i ažuriranje moje satelitske okvir putem NUL 9pin kabel, ću u skoroj budućnosti želite povezati računalo na webcam pridruľene moj teleskop, ja sam čovjek s brojnim hobijima. Moj problem je da većina od tih aktivnosti su uglavnom catered za XP operativni sistem softver, ali ne želim biti održan zatočenik XP da samo zbog toga. Jednom sam instalira ubuntu sam razmišljati instalacije VMWare i divili se što je mnogi od vas tamo, koje imaju daleko više iskustva od mene, može savjetovati o tome kako ovaj softver je nadležna za pokretanje XP u Linux programa koji zahtijevaju da se na informacije kako bi spojeni hardver. Molimo vas, nemojte savjetovati jedan dual boot opciju kako sam ja odlučio napraviti pauzu i Ubuntu će mi biti jedan i jedini operativni system.Thanks
Old 4. prosinca 2007, 15:08
Moderator / ica grupe

Ne mislim da ćete biti u mogućnosti postići ono što želite, osim ako se ne mogu dobiti Linux drivera za to stvarno.

Zašto ne samo imati dual boot?

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 5. prosinca 2007, 01:41
Member Group

Htio reći vaš najbolji kladiti se će se koristiti u vino. It's Open Source implementacija Windows API-ja na vrhu X, OpenGL, i Unix. Idi ovdje za check it out: http://www.winehq.org/
Old 5 pro 2007, 01:46
Member Group

Hvala serverguy, ali kao što sam rekao JA stvarno dont 'ištanje to dvojan čizma. The VMWare virtualni desktop je da možete instalirati XP i naučila sam od koje možete također instalirati drivere za njega pa zašto ne bi li mislite da će to raditi. Internet pravedan činiti se meni da li dobiti na računalu napraviti 10 min posla je potrebno 30 min, jer je ova ažuriranja i ažuriranja koja u ovom trenutku i to je ono što želim izvući iz. Prica je ubuntu svibanj imati problema u početku, ali s jednom završite postavljanje ažuriranja ar daleko više logičkih i učiniti ono što vam reći da za razliku od radiš stvari stoje iza Vašeg nazad. Mislim da je VMWare svibanj biti odgovor na moje probleme, ali kao što ti kažeš ono što ja želim znati razloge.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.