![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Halló, itt rendelhető meg, és én vagyok, mint egy nagy gyerek izgatottan várja az új laptop 160gig belső merevlemezt kell szállítani. Amikor telepíti Én a lehetőséget, hogy útnak Microshaft el, egyszer és mindenkorra install ubuntu. Az egyetlen probléma, hogy van egy-két feladat van szükség, hogy a rendszeresen, mint például a szerkesztés szoftver frissíthetem Pronto (felhasználó design távirányítóval), hogy beszél, USB-n keresztül, és frissíthetem műholdas doboz keresztül NUL 9pin kábel, Én is a közeljövőben szeretne csatlakozni, hogy a számítógép a webkamera mellett én távcső, én egy ember, sok hobbija. Én problémám az, hogy ezek a tevékenységek elsősorban catered for XP operációs rendszer szoftver, de nem akarom vonni foglya XP csak azért, mert ezt. Egyszer már telepített ubuntu gondolkodom létesítési VMWare és csodálkozott milyen sokan kint, hogy sokkal nagyobb tapasztalattal, mint én, tanácsot tud adni arról, hogy az illetékes Ez a szoftver futtatásához XP programok Linux igénylő hárítani információk a kapcsolódó hardver. Kérjük, ne tanácsot kettős boot opció, mint én vagyok megállapítani, hogy a break és az Ubuntu lesz egyetlen működő system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nem hiszem, hogy képes lesz elérni, hogy mit akar, ha nem tud Linux meghajtók meg igazán. Miért nem csak a dual boot?
|
| |||
| |||
| Szerintem a legjobb az lenne, ha fogadást használata BOR. Ez egy nyílt forráskódú végrehajtása a Windows API on top of X, OpenGL és Unix. Go here to check it out: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Köszönet serverguy, de azt mondtam, igazán nem akarok dual boot. A VMWare egy virtuális asztalon, amit telepíteni XP és már megtanulták, hogy mivel is telepíteni vezetők úgy, hogy miért nem gondolja, hogy fog működni. Most úgy tűnik nekem, hogy ha én leszek a számítógépre, hogy a 10 perc munkát vesz 30 perc, mert ez a frissítéseket, és a frissítéseket ebben a pillanatban, és ez az, amit akarok, hogy távol. A vevõ az ubuntu is problémát először a beállítás csak egyszer történik a frissítések ar sokkal inkább logikus, amit Ön mond, hogy ellentétben a dolgot csinál a hátad mögött. Úgy gondolom, hogy a VMWare lehet a válasz a problémák, de én mint mondod, hogy mit lehet tudni szeretné, hogy az okokat. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| IE 8 is nem támogatott ezen az operációs rendszer | BreannaRice | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 19. június 2009 02:35 |
| Kedvenc operációs rendszer? | KanoakaVirus | General Chat szoftver | 39 | 28. március 2009 15:39 |
| Melyik operációs rendszert? | tomthedrummer1992 | A Windows operációs rendszerek | 5 | 12. május 2008 14:20 |
| Az operációs rendszer és a RAM | Megabyte | Processzorok, alaplapok és RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Mi a legjobb Linux OS (operációs rendszer) van? | nicene98 | Linux és OS Alternatív | 3 | 30. március 2007 18:21 |
| Téma eszközök | |
| |