![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, אני כבר הורה אותו אני מתרגש כמו ילד גדול מחכה הנייד החדש שלי 160gig כונן פנימי קשה להיות קבלתן. כאשר אני מתקין אני משתמש הזדמנות לבעוט החוצה Microshaft אחת ולתמיד ולהתקין Ubuntu. הבעיה היחידה היא שיש לי כמה משימות אני צריך לעשות על בסיס קבוע, כגון עריכת להשתמש בתוכנה כדי לעדכן את Pronto (משתמש בעיצוב שלט רחוק), אשר מדבר באמצעות USB ולעדכן את הלוויין תיבת NUL 9pin באמצעות כבל, אני גם בעתיד הקרוב רוצה לחבר את המחשב אל Webcam המצורפת טלסקופ שלי, אני אדם עם הרבה תחביבים. הבעיה שלי היא כי רוב פעילויות אלה הן בעיקר catered עבור תוכנות מערכת ההפעלה XP אבל אני לא רוצה להיות אסיר שנערך על XP רק בגלל זה. ברגע שאני כבר מותקן Ubuntu אני חושב התקנת VMWare ו תהית מה רבים מכם שם בחוץ, כי יש הרבה יותר ניסיון ממני, יכולים לייעץ על אופן קומפטנטי זו היא תוכנה להפעלת תכניות XP בתוך לינוקס שדורשים לעבור על מידע מחובר חומרה. אנא אל יעוץ אתחול כפול עם אפשרות כאשר אני נחוש לבצע את הפסקה ו Ubuntu שלי תהיה היחידה ההפעלה system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני לא חושב שאתה יוכל להשיג את מה שאתה רוצה, אלא אם כן אתה יכול להשיג מנהלי התקנים עבור לינוקס היא באמת. למה לא פשוט יש אתחול כפול?
|
| |||
| |||
| הייתי אומרת הפתרון הטוב ביותר יהיה להשתמש היין. זה מקור פתוח יישום של Windows על גבי ה-API של X, OpenGL, ו UNIX. עבור כאן כדי לבדוק את זה: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| תודה serverguy, אבל כמו שאמרתי אני ממש לא רוצה לעשות אתחול כפול. את VMWare Virtual Desktop היא שאתה יכול להתקין XP כדי ואני כבר מאז למדו כי אתה יכול גם להתקין את מנהלי ההתקנים לזה אז למה אתה לא חושב שזה יעבוד. זה פשוט נראה לי שאם אני מקבל על המחשב לעשות עבודה של 10 דקות זה לוקח 30 דקות, כי זה עדכוני וכי עדכונים ברגע וזה מה שאני רוצה לברוח ממנו. הוא מדבר על Ubuntu עשויה להיתקל בבעיות עם תוכנית ההתקנה בהתחלה אבל ברגע שנעשה את עדכוני AR הרבה יותר הגיונית ולעשות מה שאתה אומר זה לעומת עושה דברים מאחורי הגב. אני חושב VMWare עשוי להיות התשובה שלי בעיות אבל כמו שאמרת, מה אתה עושה אני רוצה לדעת את הסיבות לכך. |