![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello, I've įsakė ji, ir aš, kaip didelis žadinimo vaikas laukia mano naujas nešiojamas 160gig vidaus kietajame diske turi būti pareikšta. Kada įdiegti I'm using galimybę ateityje Microshaft atlikti kartą ir visiems laikams ir įdiegti Ubuntu. Vienintelė problema yra ta, kad aš užduočių man reikia daryti reguliariai, pavyzdžiui, naudoti redagavimo programinės įrangos atnaujinimas Mano Pronto (vartotojo dizainas nuotolinio valdymo pora) sako, kad per USB ir atnaujinti savo palydovų lange per NUL 9pin kabelis, Aš taip pat artimiausiu metu norite prijungti kompiuterį prie interneto kamerą prie mano teleskopo, aš žmogus su daug pomėgių. Mano problema yra ta, kad dauguma šių veiklos rūšių, daugiausia aptarnavo XP "operacinės sistemos programinės įrangos, bet aš nenoriu būti kalėjimą iki XP tik todėl, kad tai. Kai aš įdiegėte Ubuntu I'm thinking įrengimo VMWare ir stebėjosi, ką daugelis iš jūsų iš ten, kad turi daug daugiau patirties nei aš, gali patarti, kaip kompetentingos ši programinė įranga yra skirta veikti XP "" Linux "programų, per kuriuos reikia perduoti informacija susijusi įranga. Please don't patarti dvigubos įkrovos parinktis kaip aš esu pasiryžęs padaryti pertrauką ir Ubuntu bus mano vienintelis ir veiklos system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemanau, galėsite pasiekti, ko norite, jeigu jūs galite gauti "Linux" tvarkykles tai tikrai. Kodėl ne tik turėti dvigubą paleidimo?
|
| |||
| |||
| Norėčiau pasakyti Geriausia būtų naudoti WINE. It's Open Source įgyvendinimo Windows API on top of X, OpenGL ir Unix. Eiti čia norėdami Check it out: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Ačiū serverguy, bet kaip sakiau aš tikrai nenoriu dvigubos įkrovos. VMWare yra virtualus darbalaukyje, kad jūs galite įdiegti XP, nes ir aš sužinojau, kad jūs taip pat galite įdiegti tvarkykles į ją taip, kodėl gi ne manote, kad tai būtų darbas. Jis tiesiog man atrodo, kad jeigu man kompiuteryje daryti 10 min darbas trunka 30 min, nes tai atnaujinimai ir atnaujinimo metu, ir kad tai, ką aš noriu išeiti iš. Talk Ubuntu gali turėti problemų su nustatymais, tačiau pirmą kartą atlikta atnaujinimai ar kas logiškiau ir daryk, ką pasakyti, o ne daro Stuff už jūsų nugaros. Manau, VMware gali būti atsakymas į mano problemos, bet kaip tu sakai, ką aš norėčiau sužinoti, kodėl. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| IE 8 nepalaiko šios operacinės sistemos | BreannaRice | Naršyklėms & FTP Klientai | 0 | Birželis 19, 2009 02:35 |
| Mėgstamiausios operacinė sistema? | KanoakaVirus | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 39 | Kovas 28, 2009 15:39 |
| Kokią operacinę sistemą? | tomthedrummer1992 | Windows "operacinės sistemos | 5 | Gegužė 12, 2008 14:20 |
| Operacinės sistemos ir RAM | megabaitas | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 8 | Lapkritis 8, 2007 16:34 |
| Kokia yra geriausia Linux OS (operacinę sistemą) yra? | nicene98 | Linux & Alternative OS | 3 | Kovas 30, 2007 18:21 |
| Temos įrankiai | |
| |