mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > General Software Čats

Register

Jauno operētājsistēmu lielā diena ir tuvu!

Reply

Thread Tools
Old Decembris 4, 2007, 04:45
Loceklis

Sveiki, es esmu pasūtīts, un es esmu kā liels satraukti mazulis, kas gaida savu jauno klēpjdatoru 160gig iekšējais cietais disks, kas jāpiegādā. Kad es instalēt es izmantoju iespēju kick Microshaft kas vienreiz un uz visiem un instalēt Ubuntu. Vienīgā problēma ir tā, ka man ir pāris uzdevumi Man vajag darīt regulāri, piemēram, lietošana rediģēšanas programmatūru mainīšu Pronto (lietošanas dizaina tālvadības pults), kas runā caur USB un mainīšu satelīta kaste ar 9pin Nul kabeli, Es arī tuvākajā nākotnē vēlos pieslēgt datoru webcam pievieno manu teleskopu, es esmu vīrietis ar daudziem vaļaspriekiem. Mana problēma ir tā, ka lielākā daļa no šiem pasākumiem galvenokārt ir aizrādījums XP operētājsistēmas programmatūru, bet es nevēlos, kas notiks ieslodzītais uz XP, tikai tādēļ. Reiz es uzinstalēju ubuntu Es domāju uzstādot VMware un vaicāja, ko daudzi no jums, kas pastāv, ka ir daudz vairāk pieredzes, nekā es, var sniegt padomu par to, kā kompetentās Šī programmatūra ir skriešanas XP programmām Linux, kas prasa, lai nodotu informāciju, kas saistīta aparatūra. Lūdzu, padomu dual boot variants, jo es esmu apņēmies pauze un Ubuntu būs mans viens un tikai ekspluatācijas system.Thanks
Old Decembris 4, 2007, 15:08
Moderator Group

Es nedomāju, ka jūs varētu sasniegt, ko vēlaties, ja vien Jūs varat saņemt Linux draiveri, lai tas tiešām.

Kāpēc ne vienkārši ir dual boot?

Mana sistēma: Aptumsums

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
RAM Operatīvā atmiņa:
OCZ 8GB 800Mhz
Graphics Card (s):
Saphire Radeon 4.850
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
Lielākā
Optical Drive (s):
Sony al cheapo vienu.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Dzesēšana:
Arktisks Cooler 7 Pro, 3 ja ventilatori.
Tīkla / Internets:
Titan ADSL
Monitor (s):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old Decembris 5, 2007, 01:41
Sin
Loceklis

Es teiktu, ka jūsu labākais bet būtu izmantot vīna. It's Open Source īstenošanu Windows API on top of X, OpenGL, un Unix. Go here to check it out: http://www.winehq.org/
Old Decembris 5, 2007, 01:46
Loceklis

Paldies serverguy, bet kā jau teicu es tiešām negribu dual boot. VMWare ir virtuālās darbvirsmas var instalēt XP un man uzzināja, ka jūs varat instalēt draiveri, lai tā Kāpēc tu domā, tas strādā. Tā tikai man šķiet, ka, ja man uz datora do 10 min darbs, kas nepieciešams, 30 min, jo tas aktualizē un ka atjauninājumi ir moments un tas ir tas, ko es gribu izrauties no. Runa ir Ubuntu var būt problēmas vispirms ar setup bet tad, kad veikta atjauninājumu ar daudz loģiskāk un darīt to, kas jums pateiks, ka ir nevis darīt stuff aiz muguras. Es domāju, ka VMWare var būt atbilde uz manu problēmu, bet kā jūs sakāt, ko jūs man gribētu zināt iemeslus, kāpēc.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.