![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, es esmu pasūtīts, un es esmu kā liels satraukti mazulis, kas gaida savu jauno klēpjdatoru 160gig iekšējais cietais disks, kas jāpiegādā. Kad es instalēt es izmantoju iespēju kick Microshaft kas vienreiz un uz visiem un instalēt Ubuntu. Vienīgā problēma ir tā, ka man ir pāris uzdevumi Man vajag darīt regulāri, piemēram, lietošana rediģēšanas programmatūru mainīšu Pronto (lietošanas dizaina tālvadības pults), kas runā caur USB un mainīšu satelīta kaste ar 9pin Nul kabeli, Es arī tuvākajā nākotnē vēlos pieslēgt datoru webcam pievieno manu teleskopu, es esmu vīrietis ar daudziem vaļaspriekiem. Mana problēma ir tā, ka lielākā daļa no šiem pasākumiem galvenokārt ir aizrādījums XP operētājsistēmas programmatūru, bet es nevēlos, kas notiks ieslodzītais uz XP, tikai tādēļ. Reiz es uzinstalēju ubuntu Es domāju uzstādot VMware un vaicāja, ko daudzi no jums, kas pastāv, ka ir daudz vairāk pieredzes, nekā es, var sniegt padomu par to, kā kompetentās Šī programmatūra ir skriešanas XP programmām Linux, kas prasa, lai nodotu informāciju, kas saistīta aparatūra. Lūdzu, padomu dual boot variants, jo es esmu apņēmies pauze un Ubuntu būs mans viens un tikai ekspluatācijas system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es nedomāju, ka jūs varētu sasniegt, ko vēlaties, ja vien Jūs varat saņemt Linux draiveri, lai tas tiešām. Kāpēc ne vienkārši ir dual boot?
|
| |||
| |||
| Es teiktu, ka jūsu labākais bet būtu izmantot vīna. It's Open Source īstenošanu Windows API on top of X, OpenGL, un Unix. Go here to check it out: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Paldies serverguy, bet kā jau teicu es tiešām negribu dual boot. VMWare ir virtuālās darbvirsmas var instalēt XP un man uzzināja, ka jūs varat instalēt draiveri, lai tā Kāpēc tu domā, tas strādā. Tā tikai man šķiet, ka, ja man uz datora do 10 min darbs, kas nepieciešams, 30 min, jo tas aktualizē un ka atjauninājumi ir moments un tas ir tas, ko es gribu izrauties no. Runa ir Ubuntu var būt problēmas vispirms ar setup bet tad, kad veikta atjauninājumu ar daudz loģiskāk un darīt to, kas jums pateiks, ka ir nevis darīt stuff aiz muguras. Es domāju, ka VMWare var būt atbilde uz manu problēmu, bet kā jūs sakāt, ko jūs man gribētu zināt iemeslus, kāpēc. |