![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua, m-am comandat-o si sunt incantata ca un copil mare de aşteptare pentru noul meu laptop 160gig interne pe hard disk pentru a fi livrate. Când l-am instalat folosind Am posibilitatea de a lovi cu piciorul afară Microshaft o dată pentru totdeauna şi să instalaţi Ubuntu. Singura problemă este că am o serie de sarcini ce trebuie să facem în mod regulat, cum ar fi utilizarea de editare pentru a actualiza software-ul meu Pronto (user design control la distanţă), care vorbeşte prin USB şi actualizare meu prin satelit, printr-o caseta de nul 9pin cablu, De asemenea, voi, în viitorul apropiat, vrea să se conecteze la computer la un webcam ataşat la telescop mea, eu sunt un om cu multe pasiuni. Problema mea este ca cele mai multe dintre aceste activităţi sunt în principal furnizat pentru XP sistem de operare de software, dar nu vreau să fi ţinut prizonier la XP doar din cauza asta. După ce l-am instalat ubuntu, mă gândesc de instalarea VMWare si intrebat de ce multi dintre voi, acolo, care au mult mai multă experienţă decât mine, poate sfătui cu privire la modul competente pentru acest software este să fie difuzate în cadrul programelor Linux XP care au nevoie de a trece pe informaţii legate de hardware. Vă rugăm să nu recomanda un dual boot opţiune ce mă determină să facă break si ubuntu mea va fi una şi numai de operare system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nu cred că vă va fi capabil să obţină ceea ce vrei cu excepţia cazului în care puteţi obţine drivere pentru Linux este adevărat. De ce nu doar au un dual boot?
|
| |||
| |||
| Aş spune cel mai bun pariu ar fi aceea de a folosi vin. Este un Open Source de punerea în aplicare a Windows API în partea de sus a X, OpenGL, şi Unix. Du-te aici pentru a verifica: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Multumesc serverguy, dar după cum am spus eu chiar nu vreau să dual boot. De VMWare este un desktop virtual pe care îl puteţi instala XP şi de a le-am invatat de la care puteţi, de asemenea, pentru a instala driver-ele este deci de ce să nu crezi că ar fi locul de muncă. Pur şi simplu mi se pare că, dacă am lua de pe computer pentru a face un 10 min de locuri de muncă este nevoie de 30 minute, pentru că acest actualizări şi care se actualizează în momentul de faţă şi că este ceea ce vreau sa plec de la. A vorbi este ubuntu ar putea avea probleme la prima de instalare, dar o dată cu actualizările ar face mult mai logic şi de a face ceea ce ai spus-o, spre deosebire de a face lucrurile la spate. Cred că VMWare poate fi răspunsul la problemele mele, dar ce vă spun ceea ce faci Aş dori să ştiu motivele. |
![]() |
|
| Marcaje |