menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Všeobecné Software Chat

Register

Nový operačný systém veľký deň sa blíži!

Reply

Thread Tools
Old 4 decembra 2007, 04:45
Člen Skupina

Default Nový operačný systém veľký deň sa blíži!

Dobrý deň, objednal som si ho a som nadšený ako veľký chlapec čakajú na môj nový laptop 160gig interný pevný disk, ktoré majú byť dodané. Pri inštalácii som pomocou príležitosť pre naštartovaní Microshaft raz pre vždy a instalovat ubuntu. Jediným problémom je, že som pár úloh chcem na pravidelnej báze, ako je použitie editačný softvér aktualizovať môj Pronto (užívateľ konštrukcia diaľkového ovládania), ktorý hovorí cez USB a aktualizovať svoje satelitné škatule cez Nul 9pin kábel, Budem sa tiež v blízkej budúcnosti sa chcú pripojiť k počítaču sa pripája k mojej webcam teleskop, som človek s mnohými koníčky. Môj problém je, že väčšina z týchto činností sú najmä kolaterizovanou pre XP operačný systém, softvér, ale nechcem byť držané v zajatí na XP len kvôli tomu. Akonáhle som nainštalované ubuntu jsem přemýšlel inštalácie VMWare a divil sa, čo mnohí z vás z toho, že majú oveľa viac skúseností ako ja, môže poradiť, ako tento príslušný softvér pre XP bežiace programy v Linuxe, ktoré vyžadujú, aby udelil Informácie pre pripojené hardware. Prosím, nie je radiť duální boot možnost, jak já som rozhodnutý urobiť prestávku a ubuntu bude môj jediný operačný system.Thanks
Old 4 decembra 2007, 15:08
Moderátor skupiny

Nemyslím si, že budete schopní dosiahnuť čo chceš, ak môžete získať ovládače pre Linux je fakt.

Prečo nie len mať duálny boot?

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 5 decembra 2007, 01:41
Sin
Člen Skupina

Já bych řekl vaše najlepšie stávka bude používať VÍN. Je to open-source implementaci Windows API nad X, OpenGL a Unix. Choď sem sa pozrieť: http://www.winehq.org/
Old 5. decembra 2007, 01:46
Člen Skupina

Vďaka serverguy, ale jak jsem řekl, já opravdu nechci duální boot. V VMWare je virtuálne pracovné plochy, ktoré môžete inštalovať XP a naučil som sa od vás, že môžete tiež nainštalovať ovládače na to tak prečo by si myslíte, že by prácu. Jednoducho sa zdá sa mi, že kdybych si na počítači robiť a 10 min práce trvá 30 minút, pretože táto úprava a aktualizácie, ktoré v súčasnej dobe, a to je to, čo chcem dostať preč od. V talk je ubuntu môžu mať problémy pri prvom nastavení, ale akonáhle sa vykonáva aktualizácia ar omnoho logickejšie a robiť to, čo poviete, že na rozdiel od robí veci za chrbtom. Já si myslím, že VMWare môže byť odpoveď na môj problém, ale ako vravíte, čo mám rád by vedel prečo.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
IE 8 nie je na tento operačný systém BreannaRice Webových prehliadačov & FTP Klienti 0 19. júna 2009 02:35
Obľúbený operačný systém? KanoakaVirus Všeobecné Software Chat 39 28. marca 2009 15:39
Ktorý operačný systém? tomthedrummer1992 Operačné systémy Windows 5 12. mája 2008 14:20
Operačný systém a Ram megabyte Procesory, základné dosky & RAM 8 8. november 2007 16:34
Aký je najlepší Linux OS (Operačný systém) je? nicene98 Linux & Alternatívne OS 3 30. marca 2007 18:21
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.