![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Dobrý deň, objednal som si ho a som nadšený ako veľký chlapec čakajú na môj nový laptop 160gig interný pevný disk, ktoré majú byť dodané. Pri inštalácii som pomocou príležitosť pre naštartovaní Microshaft raz pre vždy a instalovat ubuntu. Jediným problémom je, že som pár úloh chcem na pravidelnej báze, ako je použitie editačný softvér aktualizovať môj Pronto (užívateľ konštrukcia diaľkového ovládania), ktorý hovorí cez USB a aktualizovať svoje satelitné škatule cez Nul 9pin kábel, Budem sa tiež v blízkej budúcnosti sa chcú pripojiť k počítaču sa pripája k mojej webcam teleskop, som človek s mnohými koníčky. Môj problém je, že väčšina z týchto činností sú najmä kolaterizovanou pre XP operačný systém, softvér, ale nechcem byť držané v zajatí na XP len kvôli tomu. Akonáhle som nainštalované ubuntu jsem přemýšlel inštalácie VMWare a divil sa, čo mnohí z vás z toho, že majú oveľa viac skúseností ako ja, môže poradiť, ako tento príslušný softvér pre XP bežiace programy v Linuxe, ktoré vyžadujú, aby udelil Informácie pre pripojené hardware. Prosím, nie je radiť duální boot možnost, jak já som rozhodnutý urobiť prestávku a ubuntu bude môj jediný operačný system.Thanks |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že budete schopní dosiahnuť čo chceš, ak môžete získať ovládače pre Linux je fakt. Prečo nie len mať duálny boot?
|
| |||
| |||
| Já bych řekl vaše najlepšie stávka bude používať VÍN. Je to open-source implementaci Windows API nad X, OpenGL a Unix. Choď sem sa pozrieť: http://www.winehq.org/ |
|
| |||
| |||
| Vďaka serverguy, ale jak jsem řekl, já opravdu nechci duální boot. V VMWare je virtuálne pracovné plochy, ktoré môžete inštalovať XP a naučil som sa od vás, že môžete tiež nainštalovať ovládače na to tak prečo by si myslíte, že by prácu. Jednoducho sa zdá sa mi, že kdybych si na počítači robiť a 10 min práce trvá 30 minút, pretože táto úprava a aktualizácie, ktoré v súčasnej dobe, a to je to, čo chcem dostať preč od. V talk je ubuntu môžu mať problémy pri prvom nastavení, ale akonáhle sa vykonáva aktualizácia ar omnoho logickejšie a robiť to, čo poviete, že na rozdiel od robí veci za chrbtom. Já si myslím, že VMWare môže byť odpoveď na môj problém, ale ako vravíte, čo mám rád by vedel prečo. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| IE 8 nie je na tento operačný systém | BreannaRice | Webových prehliadačov & FTP Klienti | 0 | 19. júna 2009 02:35 |
| Obľúbený operačný systém? | KanoakaVirus | Všeobecné Software Chat | 39 | 28. marca 2009 15:39 |
| Ktorý operačný systém? | tomthedrummer1992 | Operačné systémy Windows | 5 | 12. mája 2008 14:20 |
| Operačný systém a Ram | megabyte | Procesory, základné dosky & RAM | 8 | 8. november 2007 16:34 |
| Aký je najlepší Linux OS (Operačný systém) je? | nicene98 | Linux & Alternatívne OS | 3 | 30. marca 2007 18:21 |
| Thread Tools | |
| |